JÁTÉKOSKÓDEX

JÁTÉKOSKÓDEX

KVSE KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY

1. A Komárom Városi Sportegyesület minden játékosa saját viselkedésével és fellépésével – mind az iskolában, mind a játéktéren, illetve a nyilvánosság előtt – reprezentálja saját magát, családját, csapatát és a KVSE kézilabdaklubot egyaránt.

2. Illedelmes, becsületes ember, aki következetes az iskolai és a sportolási kötelezettségei teljesítésében egyaránt.

3. Nagyon szeret kézilabdázni, de minden esetben szem előtt tartja, hogy az első helyen a fellépése és az iskolai kötelezettségeiért való felelősségvállalása áll.

4. A kézilabda számára örömet és motivációt nyújtó szórakozás, nem pedig kötelezettség vagy mások elvárásának teljesítése.

5. Minden körülmények között illedelmesen viselkedik – köszön, megköszön, nem káromkodik, és úgy viselkedik, ahogy az elvárható az egyesület játékosától.

6. A közösségi oldalakon illedelmesen viselkedik és fejezi ki véleményét – felelősséget vállal azért, amit ír. Ezzel reprezentálja saját magát, családját, csapatát és a KVSE kézilabdaklubot egyaránt.

7. Következetes a sportolási feladatait és a kötelezettségeit illetően. Tisztában van azzal, hogy csak becsületesen elvégzett edzésekkel fejlesztheti képességeit és saját magát.

8. Tudatában van annak, hogy a KVSE kézilabdaklubnál kemény edzéstervet kell teljesítenie, melyhez hozzátartozik a tudatos életvitel, a regeneráció és a megfelelő mennyiségű alvás tudatos betartása.

9. Tisztában van azzal, hogy a sikeres játékosból nem hiányozhat a nyerni akarás, illetve a hajlam arra, hogy fejlessze saját képességeit.

10. Mindig keményen és tudatosan fejleszti képességeit. A feladatok teljesítésekor nem kifogást, hanem megoldást keres. Tisztában van azzal, hogy a befektetett energia a jövőben megtérül.

11. A mérkőzéseken a legjobb képességei és lehetőségei szerint teljesít. Az edző utasításai alapján végzi az edzéseket.

12. Az egészséges életmódra és a magas szintű teljesítményre törekszik. Aktívan nem vesz részt olyan sporteseményen, edzésen, mely veszélyeztetheti egészségét.

13. A klub tulajdonában lévő tárgyakat úgy ápolja és értékeli, mintha sajátja lenne.

14. Megbetegedés vagy sérülés esetén erről azonnal informálja az edzőjét, és aláveti magát az orvosi kivizsgálásnak.

15. Mindig a győzelemre törekszik, de a csapattársaival, az ellenfeleivel és a játékvezetőkkel minden körülmények között sportszerűen, tisztelettel viselkedik.

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin