Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére.

Az évad első edzésén Neukum Tamás vezetőedző mellett az új stábtagok, valamint Becker Balázs elnök köszöntötte a lányokat. Játékoskeretünk jelentős változáson ment keresztül, az új évadban már nem számíthatunk Karalyos Orsolya, Kocsis Ágnes, Kubina Molli, Liszkai Krisztina, Ogonovszky Eszter, Orbán Adrienn, Póczik Kata, Simsik Cintia és Tarjányi Szilvia játékára. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik az elmúlt év-évek kitartó munkáját és a csapatért tett erőfeszítéseiket. Sok sikert kívánunk nekik mind a sport, mind a magánéletükben. Az érkezőkről a felkészülés végén tájékoztatunk, amikor már véglegessé válik a játékoskeret.

Lányaink programjában a felkészülés során a kemény edzéseken kívül 11 edzőmérkőzés szerepel, ellenfeleink közt 3 magyar , 2 osztrák, 2 szlovén és 1-1 cseh, lengyel, szlovák első osztályú csapat szerepel. A mérkőzésekről szintén később tájékoztatunk részletesebben.

További képek az első edzésről

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: