Három hét leforgása alatt másodszor találkozunk az Algyővel

Újra a győzelmi vonalon

Két vesztes mérkőzés után utaztunk az előző fordulóban Budapestre, hogy a Pénzügyőr csapata ellen már két ponttal térjünk haza. Meggyőző arányú sikert tudtunk aratni, így továbbra is ott loholunk az ellenfelek sarkában a dobogó alsó foka körül. Hétvégi ellenfelünkkel legutóbb január végén találkoztunk, amikor hazai környezetben 6 góllal maradtunk alul. Reméljük ez most változni fog!

Ellenfelünkről

Ellenfelünk hozzánk hasonlóan felemás arculatát mutatja az újévben. Mindezek ellenére 22 ponttal és egyel kevesebb lejátszott mérkőzéssel is csupán 1 egységgel vannak mögöttünk a tabellán. Legeredményesebb játékosuk a 92 gólos Miklós Kitti.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101365/esemenyek

Az Algyő – Komárom mérkőzés játékvezetői Bátori Bence Martin és Szécsi Lantos Boldizsár lesznek.

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: