Tabella szomszédok csatája Tatabányán, második felvonás – most már valóban ott!

Nem sikerült itthon tartani a két pontot

Az előző fordulóban először az évad során itthon játszottunk. A tatabányai csarnok foglaltsága miatt a szövetség bár engedélyezte a komáromi sportcsarnokban a mérkőzés rendezését, azonban csak nézők beengedése nélkül történhetett meg a találkozó. Sajnálatos módon egy nem várt és elkerülhető vereségbe futottunk bele az Algyő csapatától. Ellenfelünk minden játékhelyzetben felül múlta csapatunkat, így Neukum Tamás vezetőedző szavaival élve egy percig sem volt esély a hazai győzelemre.

Ellenfelünkről

Szombathelyen kezdtük az évadot, egyből egy hatalmas skalppal tértünk haza, hiszen a friss elsőosztályból kieső csapat otthonában győzedelmeskedtünk. Ettől a mérkőzéstől kezdve a szombathelyiek csupán három alkalommal találtak legyőzőre, az Orosháza, az Eger és az Algyő tudott pontokat szerezni ellenük. Fontos megjegyezni, hogy mindhárom vereségük idegenben történt, így mi is reménykedhetünk újabb hasonló sikerben. Legeredményesebb játékosuk az a Pődör Rebeka, aki 128 találatával nem csupán a csapat, hanem a bajnokság legjobb góllövője is egyben.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101365/esemenyek

Az Komárom – Szombathely mérkőzés játékvezetői Kovács Tibor és Mándli Balázs lesznek.

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: