Tabella szomszédok csatája Tatabányán

Fontos győzelem Egerben

Egy gólos sikerrel tértünk haza az előző fordulóban Egerről, így sikerült visszavágni az októberi hazai egygólos vereségért. Ezzel a győzelemmel 3 pontra elléptünk az aktuális ellenfelünktől, az Algyő csapatától.

Ellenfelünkről

Az Algyő az egyetlen csapat akivel az ősz folamán még nem találkoztunk. Legutóbb a tavalyi évad során mérkőztünk meg, a felsőházi rájátszásban mindkét alkalommal mi húztuk a rövidebbet. A tabella hatodik helyét foglalják el, a már említett 3 pontos különbséggel csapatunkhoz képest. Legeredményesebb játékosuk Miklós Kitti 72 találattal

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101167/esemenyek

Az Komárom – Algyő mérkőzés játékvezetői Fibec Zoltán és Herbák Tamás lesznek.

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: