A téli pihenő után ismét pályára lép csapatunk, az éllovashoz utazunk!

Rövid szünet után ismét tétmérkőzés

A pontvadászat második félidejébe lépünk a hétvégi fordulóban, Egerre utazunk a jelenlegi éllovas otthonába. Október első napján már találkoztak a csapatok a 29. fordulóból előrehozott mérkőzésen, itt egy gólos egri siker született. Reméljük ezúttal is a vendég csapat örül majd!

Ellenfelünkről

A táblázat első helyén álló együttes eddig 14 mérkőzéséből 10 alkalommal hagyta el győztesen a pályát, további két döntetlennel a tarsolyukban 22 pontjuk van. Legeredményesebb játékosuk Szecsődi Laura Andrea, 14 mérkőzésen 52 alkalommal zörgette meg az ellenfél hálóját.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101167/esemenyek

Az Eger – Komárom mérkőzés játékvezetői Hársfalvi Zsófia és Mórocz Réka lesznek.

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: