Szoros harc a dobogóért

Meggyőző különbség

Az előző fordulóban a Kecskemét együttesével mérkőztünk meg és a szezonbeli legmagasabb arányú, 13 gólos sikert arattuk. Bár a különbség meggyőző, a játék képe Neukum Tamás vezetőedzőnk szavai alapján még hagyott kivetni valót maga mögött. Itt a lehetőség ezen is csiszolni.

Ellenfelünkről

A budapesti alakulat az eddigiek során 5 pontot szerzett, 2 győzelmüket a Kecskemét és az Algyő ellen, valamint döntetleneztek az Orosházával. Ez az 5 pont a tabella 12. helyét jelenti. Legeredményesebb játékosuk Hegedűs Dorottya 63 találattal.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A szombati találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101167/esemenyek

Az Komárom – Tempo KSE mérkőzés játékvezetői Dulai Ádám és Pisák Bence Károly lesznek. A mérkőzés szombaton 18:00-kor kezdődik a Tatai Güntner Arénában.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: