A még veretlen Vasassal találkozunk a hétvégén 

Két edzőmérkőzés a szünetben 

Három hete játszott csapatunk utoljára bajnoki mérkőzést. A Ferencváros U19-es csapata ellen elért döntetlen után válogatott szünet következett a versenynaptárban, mely a hétvégén ér véget. A kényszerpihenő alatt lányaink 2 edzőmérkőzést abszolváltak, előbb a világbajnokságra készülő Angolai válogatott ellen, majd az Nb1-ben szereplő Budaörs csapata ellen léptek pályára.

Ellenfelünkről

A Vasas csapata a tavalyi első osztályú kaland után visszatért a másodosztály csapata közé. Az idei pontvadászatban még nem találtak legyőzőre, ám 3 alkalommal is döntetlent értek el, így 11 ponttal a tabella harmadik helyén állnak. Bár pontszámban azonosan állunk, gólkülönbségüknek hála 2 hellyel előzik meg lányainkat.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A szombati találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101167/esemenyek

Az Vasas – Komárom mérkőzés játékvezetői Marton Zsófia és Dáné Rita lesznek.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: