Az éllovassal mérkőzünk meg szombaton

Továbbra is dobogó közelben

Csapatunk újabb győzelmet szerzett az elmúlt fordulóban, ezzel már négy hatpontos csapat küzd a dobogó legalsó fokáért. Egy esetleges győzelemmel ideiglenesen a bajnokságot is vezethetnénk, hiszen közvetlen riválisaink közül válogatott szünet miatt senki sem játszik mérkőzést.

Ellenfelünkről

Az Eszterházy SC a tabella első helyezettje, egyedüli 100%-os csapat az idei kiírásban, csapatukban elvétve találunk 2000 előtti születésű játékost. Legeredményesebb játékosuk a 20 gólos Alaxai Zoé

Hol követhetjük a mérkőzést?

A szombati találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021101671/esemenyek

A Komárom – Eszterházy SC mérkőzés játékvezetőiIgnéczi Ivett és Pánczél-Héjjas Tímea lesznek. A mérkőzés szombaton 18:00-kor kezdődik a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

‎‎‎KAPCSOLÓDÓ HÍREK‎

Győzelemmel rajtolt a felkészülés

Az osztrák rekordbajnok otthonában játszottuk a felkészülési időszak első mérkőzését, mely 26:30-as komáromi győzelemmel végződött. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

Megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es szezonra

Véget ért a pihenő női felnőtt csapatunk számára, ugyanis hétfőn megkezdték a felkészülést az NB1/B 2023/24-es idényére. Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:

NB I/B NŐI FELNŐTT – 28. FORDULÓ: Kispest NKK – Komárom VSE

Az utolsó másodpercben nyertük meg az év utolsó mérkőzését Kövess, lájkolj, oszd meg:

Kövess, lájkolj, oszd meg:
Kövess, lájkolj, oszd meg: