Női csapatunk legjobb góllövőjét kérdeztük a múlt heti mérkőzésekről és a csapat eddigi teljesítményéről

„A múlt hét szerdai Magyar Kupa mérkőzésen a Kispest együttesét fogadtuk hazai pályán. Szerettük volna arra használni ezt a mérkőzést, hogy a hétvégi Gárdony ellen játékra kellőképp felkészüljünk. Ez nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, elég sok gólos mérkőzést játszottunk, de végül sikerült nyernünk. A védekezés volt a fő feladat, de rengeteg gólt kaptunk, még a bravúros kapusteljesítmény ellenére is. Hálistennek sikerült gyors gólokat szereznünk, és a mérkőzés végén többen is pályára tudtak lépni, akik eddig a padról figyelték főleg az eseményeket.” – zárta mondandóját a múlt hét szerdai kupamérkőzésről Luca.

Szombaton újabb mérkőzés várt a csapatra, a feladat a Gárdony legyőzése volt. „A Gárdony elleni meccsen nagyon szerettünk volna nyerni, úgyis mentünk neki, hogy mindenképp be szeretnék gyűjteni a két pontot.  Összeszedettek voltunk és a védekezésünk is rendben volt, nem kaptunk sok gólt. Támadásban is sikerült tartani a megbeszélteket, mindenki hozzátett, így tudtunk eredményesek lenni.”

Együttesünk szereplése eddig várakozáson felüli, hiszen frissen feljutó csapatként a tabella közepén foglaljuk el helyünket. „A Mohácson hagyott egy pontot és a NEKA a elleni vereségünket szeretnénk pótolni, így a hétvégén is mindenképp nyerni akarunk. Mint újonc csapat a másodosztályban, célunk a bentmaradás és bizonyítani szeretnénk, hogy itt a helyünk”

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu archívum

Kövess, lájkolj, oszd meg: