Jöhet a következő forduló – továbbjutás a Magyar Kupában!


Női Magyar Kupa – 2. forduló – Komárom, Városi Sportcsarnok
2021. 10. 13. – 18.30hKomárom VSE 
– Kispest NKK | 35:30 (20:12)

Játékvezetők: Sándor György – Szabó Balázs
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/4 ill 5/4

Komárom VSE: Kiss, Liszkai – Kocsis 2, Vajda 5, Lennert, Simsik 8 (4), Szabó-Kovacsicz 9, Karalyos 1, Gengeliczky, Tarjányi 6, Pozsgai, Király, Vörös, Molnár, Póczik 2, Temes 2

Kispest NKK: Pityer, Binó – Vajer, Szabó 7 (4), Barján 5, Solt 1, Kaposvári 2, Kiss 3, Kostyalik 3, Gazsovics 8, Csomor, Felső, Molnár 1


Az első fordulóban ellenfél nélkül maradó Komárom VSE csapata, a II. fordulóban kelt harcba a Magyar Kupáért. Az ellenfele pedig a Kispest NKK gárdája volt.

A hazai Komárom kezdte a mérkőzést a szokásos Kiss – Simsik, Vajda, Temes, Karalyos, Szabó-Kovacsicz, Tarjányi kezdősorral, még az ellenfél főleg a fiatalabb játékosainak adott lehetőséget a bizonyításra. Az első 5 percben még ismerkedtek egymással a csapatok, utána viszont gyors lerohanás gólok után 5 gólos vezetésre tettünk szert. Horváth Attila, a vendégek mestere időt kért, a folytatásban több tapasztaltabb játékost is bevetett. A játék képe kiegyenlítődött, felváltva estek a gólok, ám mindkét csapat rengeteg hibával játszott mint védelemben mint támadásban. A félidőre stabil hazai előnnyel vonultak a csapatok. Félidő 20:12.

A második félidő elején több technikai hibának köszönhetően vissza hoztuk az ellenfelet a mérkőzésbe. A kapuban remekül védő Kiss ugyan rengeteg ziccert semlegesített, a hazai előny csökkent. Egy nyugtató jellegű hazai időkérést követően ismét több indulás gólt szereztünk, ezzel a mérkőzés lényegében el is dőlt, 5 gólos hazai győzelem született. Végeredmény 35:30.


NINCS ITT MESE, KVSE!
Kövess, lájkolj, oszd meg: