Női csapatunk már szerdán pályára lép a Magyar Kupa II. fordulójában, az ellenfél a Kispest csapata lesz. A Komárom VSE – Kispesti NKK mérkőzés szerdán 18:30-kor kezdődik.

Ellenfelünkről

A kispesti csapat az NB1/B keleti csoportjában érdekelt, a tabellán jelenleg a 8. helyet foglalja el, 4 mérkőzésen 1 győzelem és 3 vereség a mutatójuk. Legjobb góllövőjuk Szabó Edina 30 találattal, csapatukban érdekelt még a volt junior világbajnok Binó Boglárka is. A csapat vezetőedzője Horváth Attila, aki a Ferencváros férfi csapatának vezetőedzője is. A Magyar Kupa első fordulójában a Pénzügyőr csapatát verték meg 5 góllal, 30:35-re.

A hazai csapatról

A komáromi csapat automatikusan tovább jutott a kupa második fordulójába, hisz nem kapott a sorsolásnál ellenfelet. Az NB1/B nyugati csoportjában jelenleg a tabella hetedik helyét foglaljuk el, 4 mérkőzésen 1 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség a mérlegünk. Legeredményesebb játékopsunk Vajda Luca, aki eddig 25 góllal terhelte az ellenfél hálóját.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozó érvényes védettségi igazolvány (kártya alapú vagy alkalmazás) bemutatása után látogatható. A belépés ingyenes.
A szerdai találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021010395/esemenyek

 

A Komárom – Kispest mérkőzés játékvezetői Sándor György és Szabó Balázs lesznek.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu

Kövess, lájkolj, oszd meg: