Férfi csapatunk vasárnap rangadóra utazik a szomszédos tatai csapathoz.

Ellenfelünkről

A következő ellenfelünk a tabella közepén, az ötödik helyen tanyázik 4 megszerzett ponttal a neve mellett. Két győzelmüket a Pécs valamint a Százhalombatta ellen szerezték, az előző fordulóban viszont nagy különbséggel, 10 góllal kaptak ki Szigetszentmiklósón. Legjobb góllövőjük a mérkőzésen Tass Barnabás volt 5 pontos találattal, aki a házi góllövőlistát is vezeti 15 lőtt góllal. Keretüket böngészve találkozhatunk ismerős nevekkel, mint a volt válogatott játékos Iváncsik Tamással és testvérével Ádámmal. A tatai csapat mindenbizonnyal gőzerővel készül a mérkőzésre, hazai pályán szeretnének javítani az előző fordulóban elszenvedett vereségükön.

A komáromi csapatról

Az előző fordulóban biztató játékkal, 6 gólós vereséget szenvedtük a Budai Farkasok csapata ellen. Legeredményesebb játékosunk Mándy Tibor volt, 4 gólt szerzett, de ki kell emelni Kisék Mátét is, aki remek formában védett a hazai kapuban. A házi góllövőlista élén Schneider Tamás tartózkodik 15 találattal. Csapatunkban több tatai játékosmúltú játékossal is találkozhatunk. A Kisék ikrek, Mizser Márton valamint Farkas Benedek is játszott leendő ellenfelünknél. Számukra plussz motivációval szolgálhat ez. Szintén meg kell említeni Schneider Tomit, aki testvére ellen lép pályára, és mindenképp győzni szeretne. A vele készült interjúnkat ITT olvashatja el.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozó érvényes védettségi igazolvány (kártya alapú vagy alkalmazás) bemutatása után látogatható.
A vasárnapi találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021010395/esemenyek.

A férfi NB1/B nyugati csoportjának teljes programja:
2021. október
. 02 – 17:00,  Budai Farkasok – BFKA Balatonfüred
2021. október. 02 – 18:00,  Százhalombattai KE – AGROFEED ETO UNI Győr
2021. október. 02 – 18:00,  BFKA Veszprém – PLER Budapest
2021. október. 03 – 18:00,  Pécsi VSE – Szigetszentmiklósi KSK
2021. október. 03 – 18:00,  Tatai AC – Komárom VSE

A Tata – Komárom mérkőzés játékvezetői Bátori Bence Martin és Szécsi Lantos Boldizsár lesznek.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu archívum

Kövess, lájkolj, oszd meg: