A szombati nap második mérkőzésén a férfiaké lesz a főszerep. A Budai Farkasok egyesületével csapnak össze a Városi Sportcsarnokban. A Komárom VSE – Budai Farkasok mérkőzés szombaton 17:30-kor kezdődik.

Ellenfelünkről

Ellenfelünk két lejátszott forduló után a tabella második fokáról várja az egymás elleni összecsapást. Az idény első mérkőzésén egy gólos sikert arattak a százhalombattai csapat felett, majd a második fordulóban 6 góllal győztek a szigetszentmiklósiak ellen. A Tata együttese csupán a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzi meg őket a tabellán. A keretük átlagéletkora a mi csapatunkhoz hasonlítható, fiatal, ám tapasztalt játékosok alkotják. A névsort böngészve volt tatabányai és veszprémi növendékekkel is találkozhatunk. Vezetőedzőjük a junior válogatott másodedzője, Koi Endre. Nem titkolt céljuk az NB1-be való feljutás, az utóbbi években ennek megfelelően rendre a tabella első felében végeztek. Legjobb góllövőjük jelenleg Németh Alex, 14 találattal.

A hazai csapatról

A komáromi alakulat két nagyarányú vereséggel kezdte a NB1/B-s évadot. Odahaza a PLER, idegenben a BFKA-Veszprém csapata kerekedett felül rajtunk. Legjobb góllövőnk Schneider Tamás a maga 13 góljával. Csapatunk gőzerővel készül a szombati mérkőzésre, hazai közönség előtt szeretne javítani, ezért is várunk minden kedves nézőt, szurkolót és kézilabdabarátot a sportcsarnokba.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozó érvényes védettségi igazolvány (kártya alapú vagy alkalmazás) bemutatása után látogatható. A belépés ingyenes.
A szombati találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021010395/esemenyek.

A férfi NB1/B nyugati csoportjának teljes programja:
2021. szept
ember. 24 – 19:00,  Agrofeed ETO UNI Győr – PLER Budapest
2021. szeptember. 25 – 17:00,  Szigetszentmiklósi KSK – Tatai AC
2021. szeptember. 25 – 17:30,  Komárom VSE – Budai Farkasok
2021. szeptember. 25 – 18:00,  Százhalombattai KE – Pécsi VSE
2021. szeptember. 25 – 18:00,  BFKA-Balatonfüred -BFKA-Veszprém

A Komárom – Budai Farkasok mérkőzés játékvezetői Barna Viktor Bálint és Kovács Bence lesznek.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu archívum

Kövess, lájkolj, oszd meg: