Második hazai mérkőzésére készül női csapatunk. Az ellenfél a tabella harmadik helyezett Pénzügyőr lesz. A Komárom VSE – Pénzügyőr SE mérkőzés szombaton 15:00-kor kezdődik.

Ellenfelünkről

A budapestiek csapata javarész ifjúsági korú játékosokból áll. Keretükben találkozhatunk volt győri, ferencvárosi valamint NEKÁs nővendékekkel. Legjobb góllövőjük Mayer Lívia, aki két meccs alatt tizenkét alkalommal köszönt be ellenfelüknek. Az előző két fordulóban a SZISE valamint a Csurgó csapatai ellen mérkőztek meg. Jöjjön egy kis számjáték: két – kétgólos győzelem született, így 4 ponttal a harmadik helyen állnak, csupán gólkülönbségük miatt, mely szintén +4. Szakmai stábjukban ismerős névvel találkozhatunk, Pásztor István – volt világválogatott kézilabdázó – szakmai igazgatói és edzői szerepet tölt be a klubnál. 

A hazai csapatról

A komáromi csapat szerényebb eredményekkel kezdte az évadot. Az első fordulóban, otthon vereséget szenvedett a Kozármisleny csapatától, majd a második fordulóban egy ponttal tért haza Mohácsról. Legjobb góllövőnk két mérkőzés után Gengeliczky Lili a maga 9 találatával. Csapatunk elszántan készül a hétvégi rangadóra, győzelmi szándékkal lépnek pályára. Erről a Karalyos Orsolyával készült interjúnkban olvashatnak az alábbi linken.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A találkozó érvényes védettségi igazolvány (kártya alapú vagy alkalmazás) bemutatása után látogatható. A belépés ingyenes.
A szombati találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021010395/esemenyek

A női NB1/B nyugati csoportjának teljes programja:
2021. szept
ember. 25 – 13:00,  Győri ETO KC u19 – Mohácsi TE 1888
2021. szeptember. 25 – 15:00,  Komárom VSE – Pénzügyőr SE
2021. szeptember. 25 – 18:00,  Csurgói NKC – NEKA
2021. szeptember. 25 – 18:00,  SZISE – Gárdony Pázmánd NKK
2021. szeptember. 26 – 17:00,  Szombathelyi KKA U19 – Kozármisleny SE

A Komárom – Pénzügyőr mérkőzés játékvezetői Szöllősi Dalma és Szöllősi Stella lesznek.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu archívum

Kövess, lájkolj, oszd meg: