Csapatunk irányítóját, Karalyos Orsolyát, Sojit kérdeztük a Mohács elleni döntetlenről, valamint az előttünk álló Pénzügyőr elleni mérkőzésről.

„A múlt heti döntetlen után kettős érzésekkel jöttünk le a pályáról, hiszen nagyszerű dolog, hogy megszereztük első pontunkat a másodosztályban, de a meccs végén meg volt az esélyünk, hogy miénk legyen mindkét pont. Viszont, ha azt nézem, hogy egész meccsen mi mentünk az ellenfél után, talán kimondhatjuk, hogy igazságos döntetlen született. Az első félidőben nagyon sok technikai hibánk volt, sok helyzet kimaradt, de még így is végig az ellenfél nyakán lógtunk. A második félidő is kiélezett harcot hozott, folyamatosan 1-2 gól volt a különbség. Örülök, hogy a meccs végéig volt tartásunk és bírtuk erővel az üldözést.” – nyilatkozta a mérkőzésről Soji, aki két góllal segített csapatunkon.

Szombaton hazai közönség előtt fogadja csapatunk a Pénzügyőr alakulatát, győzelmi célokkal indulunk neki a mérkőzésnek. „Ezen a héten a Pénzügyőr csapatával játszunk, akikkel találkoztunk a nyáron egy edzőmeccs erejéig, ebből tudunk egy picit készülni, illetve az előző fordulók alapján. Fiatal csapat, biztosan sokat fognak futni, de remélem azzal, hogy a mi oldalunkon sokkal több rutin van, megszerezzük az első győzelmünket is szombaton.”

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu archívum

Kövess, lájkolj, oszd meg: