Az első idegenbeli mérkőzésére utazik férfi felnőtt csapatunk is. A tavalyi ezüstérmes lesz az ellenfelünk. A BFKA-Veszprém – Komárom VSE mérkőzés vasárnap 18:00-kor kezdődik.

Ellenfelünkről

A veszprémi kézilabdát valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. A világelitbe tartozó felnőtt csapatuk mellett az utánpótlásba is hatalmas erőket fektetnek. AZ NB1/B-s keretüket olyan ifjúsági játékosok alkotják, akinek a javarésze már az első csapattal is edzeni szokott. Keretük erősségéről mindent elárul, hogy az év elején 4 játékosuk is felkerült a „nagyokhoz”, míg két további játékosukat is NB1-es csapat vitte el. Az ez évi bemutatkozásuk nem sikerült fényesre, attól a szigetszentmiklósi csapattól szenvedtek vereséget, akit a hazai rendezésű Tokodi Tibor emléktornán is láthattunk. A találkozón 8 gólig jutott az ifjúsági válogatott Pergel Andrej. Velky Péter tanítványai javítani szeretnének, ám nekünk is van javítani valónk, így a kilátogató szurkolók remek mérkőzésre számíthatnak.

Változások a hazai keretben

Női csapatunkhoz hasonlóan változások történtek a játékoskeretben. Az érkezők közt ott van a volt válogatott Halász Máté. További érkezőink Nagy Ábel aki Norvégiából tért haza, Mándy Tibor Egerről, valamint Neukum Csanád és Mucsi László a tatabányai utánpótlásból.
Hosszabb időre kidőlt csapatunkból Harsányi Gergely, akit egészségügyi gondok hátráltatnak, viszont Kisék Bence játékra jelentkezik a felkészülési időszak alatt szerzett bokasérülése után.

Hol követhetjük a mérkőzést?

A vasárnapi találkozót élő szöveges közvetítés keretein belül az MKSZ oldalán az alábbi linken lehet követni: https://livescore.mksz.hu/32021010395/esemenyek.
Élő videós közvetítés az alábbi linken elérhető: (frissítjük)

A férfi NB1/B nyugati csoportjának teljes programja:
2021. szept
ember. 18 – 19:15,  Budai Farkasok – Szigetszentmiklósi KSK
2021. szeptember. 19 – 18:00,  Pécsi VSE – Agrofeed ETO UNI Győr
2021. szeptember. 19 – 18:00,  BFKA-Veszprém – Komárom VSE
2021. szeptember. 19 – 18:00,  Tatai AC – Százhalombattai KE
2021. szeptember. 19 – 18:00,  PLER-Budapest – BFKA-Balatonfüred

A Veszprém – Komárom mérkőzés játékvezetői Hornyik Zsolt és Zörgő Róbert lesznek.

 

Szerző: kvse.hu
Kép: kvse.hu archívum

Kövess, lájkolj, oszd meg: