Idén is megrendezésre kerül a Tokodi Tibor emléktorna, mely remek felkészülési lehetőséget biztosít csapatunknak. Meghívásunkat a Agrofeed ETO – SZESE, Szigetszentmiklósi KSK, valamint a Grundfos Tatabánya Kézilabda Club ifjúsági csapata fogadta el.

Ha Augusztus 20, akkor Tokodi Tibor emléktorna – legalábbis a komáromi kézilabda szurkolóknak. Az idei lesz sorozatban a harmadik év, amikor a Tokodi Tibor emléktornává keresztelt komáromi felkészülési torna megrendezésre kerül. Az elmúlt két évben a hazai csapat gyűjtötte be az aranyat, ám idén nagy küzdelem várható az első helyért.
Az Agrofeed ETO – SZESE U22-es csapatát az NB2-ből ismerhetjük. A tavalyi szezonban az egyetlen vereségünket pont tőlük szenvedtük el, így lesz miért visszavágnunk. Az ifjúsági korú játékosokból álló csapat remek erőket képvisel, a harmadosztály mellett az ifjúsági első osztályban is pallérozódnak.

Hasonló mutatókkal rendelkezik a Szigetszentmiklós csapata is. Az NB1/B nyugati csoportjában az utóbbi évek során stabil eredményekkel rendelkeznek, a tabella közepén helyezkednek el. Az elmúlt évad végén osztályozó mérkőzést kellett játszaniuk, ők a Nyírbátor csapatát fektették kétvállra a másodosztályban maradás érdekében. Csapatukkal még találkozni fogunk a nyugati csoportban.
tatabányai ifjúsági csapat nem lesz ismeretlen a számunkra. A tavalyi tornán is részt vettek, viszont a komáromi csapat ellen nem játszottak, hisz Nagy Péter vezetőedzőnk a tatabányai csapat edzője is egyben. A fiatalok az ifjúsági első osztályban játszanak az ország legjobb csapatai közt. Tehetségeik a felnőtt NB1-ben is bemutatkozhattak már, valamint az évad során a csapatunkban is számíthatunk a játékukra.
A III. Tokodi Tibor emléktorna menetrendje:

9:30               Komárom VSE – AGROFEED ETO-SZESE

10:30            Szigetszentmiklósi KSK – Grundfos Tatabánya Ifi

11:30            Komárom VSE – Szigetszentmiklósi KSK

12:30            Grundfos Tatabánya Ifi – AGROFEED ETO-SZESE

13:30            AGROFEED ETO-SZESE – Szigetszentmiklósi KSK

14:30            Komárom VSE – Grundfos Tatabánya Ifi

A III. Tokodi Tibor emléktorna látogatása díjtalan, ám védettségi igazolványhoz kötött!

Nincs itt mese, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: