A Komárom VSE kézilabda szakosztályának hazai mérkőzései a következő eljárás szerint látogathatók 2021.05.01. napjától.

Magyarország Kormánya 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete és a 3/2021. számú belügyminiszteri határozat alapján a bajnoki mérkőzések nézők által látogathatók.

  • A mérkőzésekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be.
  • A csarnokba való belépéskor a testhőmérsékletet érintésmentes méréssel ellenőrizzük. Azon személy esetében, aki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést megtagadjuk!
  • A kormányzat döntésének értelmében a 18 évnél idősebb nézők csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be a mérkőzésekre. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre! Belépéskor kérjük tehát mindkét igazolványt bemutatni! Igazolnia kell továbbá életkorát a 18 évnél fiatalabbaknak is arcképes igazolványuk felmutatásával! Azon személy esetében, aki életkorát vagy a védettségi igazolvány érvényességéhez személyazonosságát nem tudja igazolni a jogszabályban előírt módon, a belépést megtagadjuk!

Az ellenőrzések miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, kérjük szíves türelmeteket és megértéseteket!
A mérkőzés terveink szerint – a székeken lévő matricákkal ellentétben – létszámkorlát nélkül kerül megrendezésre, de továbbra is kérjük a megfelelő távolságtartást!
Mivel térségünk az erősen fertőzöttek közé tartozik, a maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt KÖTELEZŐ! A csarnok területén több helyen
(főbejárat, lépcsőfeljáró, minden mosdó) alkoholos kézfertőtlenítő van kihelyezve. Kérjük ezek rendszeres használatát!

A csarnok épületében – így a lelátókon is – az étel és ital fogyasztása a maszk kötelező viselése miatt nem megengedett. A büfében való tartózkodás során kérjük a megfelelő távolságtartást! Az előírások szerint a pályán lévő sportolókat és a nézőket el kell választanunk az esemény teljes időtartama alatt, ezért a mérkőzést követően a játékosok továbbra sem mehetnek fel a lelátóra és nem érintkezhetnek a szurkolókkal.

A járvány elleni védekezés, illetve a higiéniai előírások értelmében – kérjük szépen a fenti szabályok és előírások maradéktalan betartását!

Az utóbbi időben már megszokott élő közvetítések üteme nem változik, hazai találkozóinkat továbbra is a hivatalos YouTube csatornánkon is követhetik!

 

Várunk minden felelősségteljesen gondolkodó sportszerető barátunkat!

Nincs itt mese, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: