Szinte azonos forgatókönyvvel most csak döntetlenre sikerült menteni a mérkőzést.


Leány serdülő III. osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 09. 26. – 15.00h – 4. forduló


Komárom VSE – Répcelaki SE 24:26 (10:13)

Játékvezetők: Papp Péter – Szabóné Jelen Ildikó
Nézőszám: zárt kapus

Kiállítások: 10 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 14/11

Komárom VSE: Lázár – Várdai 1, Villám 9, Hajas 8 (1), Zámbó 3, Kurucz, Bokréta, Vizkelety, Nagy R. 3, Csáki

Répcelaki SE: Vezendi, Horváth Zs. – Czigány 1, Horváth K. 1, Patkó 3, Tóth 11 (8), Molnár 4, Varga, Sütő 1, Foki 4 (3), Haller, Pápai 1


A negyedik fordulóra ismét hazai pályán került sor, amikor a Répcelak együttese látogatott a Komárom VSE serdülő csapat otthonába.

A mérkőzést jól kezdték a hazaiak, ám a lendületük két gyors gól után megtört, amit a vendég gárda meg is bosszult és egy 0:5-s szakaszt produkálva már 3 góllal vezetett. Lányaink ettől viszont nem törtek le, és visszavették a két gólos vezetést egy 5:0-s széria után. Sajnos ez sem volt elég és a rengeteg hétméteres mindig a vendégcsapatnak kedvezett. (14! hétméteresből, hiába hárított a remekül védő Lázár 3-at, az is kevés volt) 0:6-os szakasz jött vendég részről, amit csak gólonként tudtak megközelíteni a lányok, így maradt a 3 gólos vereség a szünetre. Félidő 10:13. 
A második félidő sem kedvezett a komáromi lányoknak, bár igyekeztek felzárkózni a védekezést nem sikerült kellő módon összerakni, így a második félidő 18. percének tájékán már 6 gólosra nőtt a hátrány, amit sajnos a mérkőzés végéig nem sikerült ledolgozni, mindössze 2 gólra csökkenteni. Így maradt a kétgólos vereség. Végeredmény 24:26.


„Jól kezdtük a mérkőzést, de nem tudtuk megtartani a türelmünket és elkezdtünk egy rohanó kézilabdát, ami rengeteg hibát hozott magával. A védekezésünk nem működött, nem tudtuk összerakni, a támadásban pedig rengeteg helyzetet rontottunk. A dekoncentrációnak köszönhetően a megbeszélteket sem tartották be a lányok, aminek a vége 2 gólos vereség lett. Így sajnos nem lehet mérkőzést nyerni, ennél többet kell koncentrálni és türelmesebbnek kell lennünk!”

Szabó-Kovacsicz Mónika, vezetőedző értékelése


A Komárom VSE leány serdülő csapata október 8.-án hazai pályán fogadja a Sárvári Kinizsi SE csapatát, 16.45h-i kezdettel.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: