Kiélezett párharcban maradt alul a fiú serdülő csapat Esztergomban


Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok, Esztergom
2020. 09. 23. – 16.00h – 3. forduló


Esztergomi Vitézek RAFC – Komárom VSE 26:23 (15:14)

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Kurcsik Nóra
Nézőszám: 20 fő

Kiállítások: 0 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 2/1

Esztergomi Vitézek RAFC: Szebenyi, Nyirati – Kade, Horváth 11, Simon 4, Keil, Molnár, Szegi 8 (1), Speier 6, Kőrösi, Magyar

Komárom VSE: Bedecs – Kustánczi 1, Lőrincz 6 (1), Kempl 8, Horváth 9, Kozenkow 1, Mlinkovics, Jónai 1, László


A harmadik fordulóban Esztergomba látogatott a fiú serdülő csapat, ahol tavaly egy nagyarányú 26 gólos vereséget szenvedett el.
A hazaiak kezdték jobban a találkozót annak ellenére, hogy az első 3 percben a két csapat kereste a kaput. A 7. percben 7:3 állt az eredményjelzőn, de a vendégcsapat nem adta könnyen magát. A jó védekezésnek köszönhetően a 10. percben 7:5-re vesztettek, ám a 13. perc végére már 7:9 állt a táblán. A félidő végéig fej-fej mellett haladt a két csapat és egy gólos előnnyel ment az Esztergom csapata a szünetre. Félidő 15:14.
A második játékrész gólváltásokkal kezdődött, amiből sajnos a hazai gárda jött ki jobban és sikerült 3-4 gólos előnyre szert tenniük a mérkőzés során, amire sajnos a vendégek nem tudtak válaszolni. Volt 5 gól is a hazai előny, de a végére sikerült ezt 3 gólra csökkenteni, majd megtartani. Végeredmény 29:26.


„Kiváló mérkőzést játszottunk. A fiúk hozzáállása, lelkesedése nagyon tetszett az egész mérkőzésen. Sokkal kevesebb hibával játszottunk, az eddigiekhez képest. A kapus teljesítményünk is sokat javult. Voltak még hibáink, van még hova fejlődnünk, de azt kell mondanom, hogy egy közel fantasztikus mérkőzést játszottak ma a srácok, szinte végig betartva a megbeszélteket. A vereség ellenére nagyon büszke vagyok a teljesítményükre. Bízom benne, hogy ez a hozzáállás és a befektetett munka egyszer győzelemhez vezeti a srácokat!”

Szerencsés Márk, vezetőedző értékelése


Komárom VSE fiú serdülő csapata október 7.-én, szerdán, hazai pályán 16.45h-kor fogadja az Ajka csapatát!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: