„Csodagyőzelem” – 30 gólos különbség az első mérkőzésen


NB II. női felnőtt – Észak-Nyugat – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 09. 13. – 17.00h – 1. forduló


Komárom VSE – VKL SE Győr 49:19 (24:7)

Játékvezetők: Gecsei Renáta – Lamberg-Liszkay Melinda
Nézőszám: zárt kapus

Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/4 ill 0/0

Komárom VSE: Bánfalvi, Liszkai – Szőts 4, Karalyos 5, Szabó-Kovacsicz 15, Vajda 14, Brunczvik 3, Molnár 1, Simsik 5 (4), Tarjányi, Velencei 1, Vörös 1, Milotai

VKL SE Győr: Nagy D. Cs., Nagy Á. A. – Tar 1, Bognár, Giczi 1, Tóth 1, Beke, Németh 10, Szabó, Varga, Várhegyi 4, Pusztai, Fenesi 2, Haszonics, Kondor


Hosszú kihagyás után a női csapatunk otthoni pályán kezdte meg a szezont.
Kiválóan kezdték a lányok a mérkőzést, olyannyira, hogy a 11.perc táján már 10 gólos előnyre tettek szert. Ezt a teljesítményt csak növelni tudták, hiszen a 22.perc már 15 gólos a félidőre pedig 17 gólos lett a különbség a két csapat között. Félidő 24:7.
A második játékrészre sem kapcsoltak ki a lányok, hiszen a játékrész elején vezettek egy 6:0-s szériát, ami 20 gólosnál is nagyobbra növelte a különbséget a két csapat között. A lányoknak ez sem volt elég és annak ellenére, hogy mindenki játéklehetőséget kapott, kiválóan és gólokkal szálltak be a mérkőzésbe, aminek meg is lett az eredménye. A végére szurkolhattunk, hogy 50 gólt lőjenek mindjárt a rajton a hölgyek, de ez jelenleg elmaradt. Helyette 30 gólos győzelmet arattak a VKL SE Győr csapata felett. Végeredmény 49:19.

„Nem könnyű félév szünet után bajnoki meccset játszani, így nagyon vártuk már, hogy eljöjjön ez a nap. Sikerült a meccs elejétől teljes mértékig koncentrálnunk, ezért nem a tipikus első mérkőzés volt, nyugodtan gyakorolhattuk a különböző felállásokat támadásban és védelezésben is. Örülök, hogy a fiatalok is szerepet kaptak és tudtak is élni vele. Reméljük, hasonló lesz a folytatás is és hamarosan szurkolóink élőben is láthatnak majd minket.”

Karalyos Orsolya értékelése, aki 5 gólig jutott

„Elsősorban szeretnék gratulálni a csapatnak és nem a nagy gólkülönbség miatt, hanem mert az utolsó pillanatig keményen hajtottak, futottak. Betartottuk a megbeszélt dolgokat, emellett sikerült gyakorolnunk az 5-1-es védekezést is, ahol szépen helytálltak. Legfőképp örülök, annak, hogy játéklehetőséget tudtam adni azoknak a játékosoknak, akiknek néha nem jut elég idő, hogy megmutassák mire képesek. Ők is fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Még egyszer gratulálok az egész csapatnak!”

Pásztor Zsófia, vezetőedző értékelése


A Komárom VSE női felnőtt csapata szeptember 20.-án, vasárnap Szombathelyre látogat, ahol a Student Comfort csapata ellen méri össze tudását 14.15h-kor!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: