Nagyarányú győzelemmel kezdte meg az új szezont a férfi felnőtt csapat


NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 09. 12. – 17.00h – 1. forduló


Komárom VSE – Szentgotthárdi VSE 37:21 (19:11)

Játékvezetők: Csorba Tamás – Czövek Gábor
Nézőszám: zárt kapus

Kiállítások: 14 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 1/0 ill 2/2

Komárom VSE: Kisék M., Eichkern – Szakács P. 2, Farkas Á. 6, Jaczkó 2, Szalay 2, Szerencsés 2, Oross 5, Halász 2, Schneider 1, Szakács T., Hollós 4,  Pekár 2, Farkas B. 4, Mizser 4, Kisék B. 1

Szentgotthárdi VSE: Rédecsi, Mesics, Dancsecs – Katona 2, Háklár 6, Szakács 6, Hegyi 3, Pencz 1, Buchesz 1, Nagy 2, Molnár


 A Szentgotthárd csapata látogatott a férfi csapat otthonában a hosszú kihagyás után.
Nehezen indult be a gépezet. A 6. perc táján 2:4-re vezettek a vendégek, míg a 10. perc végére már 6:4-et mutatott az eredményjelző. A védekezés nem állt össze teljesen a hazai gárdánál. A beálló játékos így rendre könnyű gólokat tudott szerezni. Támadásban viszont lendületes, ötletes játék volt. Több 3:0-s szériával a félidőre sikerült nagyobb arányú vezetéshez jutnia a hazai csapatnak. Félidő 19:11.
A második játékrész elején még a vendégek igyekeztek kapaszkodni, ám a 2 gyors góljuk után percekig nem tudtak gólt szerezni. A Komárom ezt kihasználva két 4:0-s szakaszt vezetve az 50. perc környékére már 15 gólosnak tudhatta előnyét. A mérkőzés kimenetele a második félidőben egyáltalán nem forgott kockán és a végére magabiztos 16 gólos győzelmet aratott a Komárom VSE felnőtt férfi csapata. Végeredmény: 37:21.

„Jól sikerült a felkészülésünk a bajnokságra, így magabiztos játékkal itthon tudtuk tartani a két pontot. Szerencsére mindenki ki tudta venni a részét a győzelemből.”

Hollós Péter, a csapat balszélsőjének értékelése

„Az első 10 percben egy kicsit pontatlanul játszottunk, elkövettünk néhány hibát támadásban és védekezésben is. Az első félidő második felére viszont sikerült felpörögnünk és kihozni magunkból a legjobbat. A második játékrész során pedig sikerült tartanunk ezt a magas színvonalat. Ennek köszönhetően egy nagy arányú győzelemmel tudtuk kezdeni a szezont.”

Eichkern Levente, a csapat kapusának értékelése


A Komárom VSE férfi felnőtt csapata szeptember 20.-án, vasárnap Lipótra látogat, ahol a 18.00h kezdettel a Lipóti SKFT csapatával méri össze erejét.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: