Szinte azonos forgatókönyvvel most csak döntetlenre sikerült menteni a mérkőzést.


Leány serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 09. 13. – 13.00h – 2. forduló


Komárom VSE – VKL SE Győr II 19:19 (7:12)

Játékvezetők: Radnainé Vavrik Hajnalka – Suszter Annamária
Nézőszám: zárt kapus

Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 2/1

Komárom VSE: Lázár – Várdai 4, Villám 4, Hajas 1 (1), Zámbó 1, Kurucz, Nagy V. 2, Bokréta, Vizkelety, Nagy R. 5, Csáki 2

VKL SE Győr II: Smuk – Szabó 1, Ailer 5, Kecskés, Beke 5, Wágenhoffer 2, Torma 2, Orbán 1, Matis 2, Misterkievicz, Karda 1


A második fordulóban a VKL SE Győr csapata látogatott Komáromba.
A mérkőzés képe szinte azonos volt a csütörtöki bajnoki mérkőzéssel. A negyedik percig kellett várnunk az első gólra, amit a hazaiak szereztek, ám ezután egy 0:7-es szakaszt produkált a Győr csapata. A kapuban remekül védő Lázár Leila tartotta viszont a lelket a lányokban, akik a félidő végére kezdték megtalálni önmagukat, és visszajöttek 5 gólra. Félidő 7:12.
A második félidő elején gól váltások történtek hosszú ideig, ám a 40. percben egy 4:0 szakasszal visszajöttek a hazaiak a mérkőzésbe és kiegyenlítettek. Az utolsó 5 percben még 4 gól született, 19:18-ra vezetettek a hazaiak, akik egy rossz védekezés során gólt kaptak a 49. perc elején, de volt még egy támadásra lehetőségük. Szinte az utolsó pillanatokig húzták, ám sajnos nem sikerült gólt elérni, így maradt a döntetlen állás. A hazaiak így két mérkőzés után veretlenül állnak a tabellán. A lányok ismét nagyot küzdve visszahozták az eredményt, de most nem sikerült megnyerni a mérkőzést. Végeredmény 19:19.

„Álmosan kezdtük a mérkőzést, ami sok technikai hibához és kihagyott helyzetekhez vezetett. Az ellenfél ezt kihasználta és egy nagyobb előnyre tett szert. A második félidőre viszont összeszedték magukat a csajok és sikerült kiharcolnunk egy döntetlent. Küzdésből ismét jelesre vizsgáztunk!”

Szabó-Kovacsicz Mónika, vezetőedző értékelése


A Komárom VSE leány serdülő csapata kedden Pápra utazik, ahol 17.15h mérkőzik meg a Kilián DSE Pápa csapata ellen.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: