Győzelemmel rajtolt – nagyot küzdve fordított a leány serdülő csapat!


Leány serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 09. 10. – 17.15h – 1. forduló


Komárom VSE – Csörnöc GyöngyeVasvár VSE 15:13 (6:9)

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Kurcsik Nóra
Nézőszám: zárt kapus

Kiállítások: 2 perc ill. 14 perc
Hétméteresek: 4/2 ill 4/3

Komárom VSE: Lázár – Várdai 3, Villám, Hajas 6 (2), Zámbó 1, Kurucz, Nagy V., Bokréta 2, Vizkelety, Nagy R. 3, Csáki

Vasvár VSE: Nagy L., Nagy Sz. – Dávid, Horváth 1, Kovács, Káldi 6 (2), Kiss, Kulcsár, Marton 2 (1), Márton 3, Reményi 1, Véber


Leány serdülő csapatunk is megkezdte a félbeszakadt szezon után az új szezont. Hazai pályán fogadta a Vasvár csapatát.
A mérkőzést a vendégek kezdték sokkal jobban, hiszen mindjárt az elején 1:7-re vezettek a serdülő lányainkkal szemben. Az első félidő 20. percéig tartották is a 6-7 gólos különbséget, ám ezután a lányok elkezdték megtalálni a megoldást a góllövésre. Fel is jöttek mindössze 3 gólra a félidő végére. Félidő 6:9.
A második játékrész oda-vissza gólváltással kezdődött, majd miután egyre többször találták meg a beállót lányaink és sikerült megtalálni a rést a falon több két perces kiállítást szereztek az ellenfélnek. Hosszú ideig nem sikerült feljönni döntetlenre, ám a 45. perc környékén Hajas Réka átlövés góljával kiegyenlítettünk. A 47. percben Várdai Vivien átlövés góljával pedig már 1 góllal vezettünk. A lányok fegyelmezettebben védekeztek, az utolsó percben kiharcoltak egy 7 méterest, amit bár Hajas Réka nem tudott érvényesíteni a kipattanó labdát a hálóba lőtte, ezzel eldöntötte a végeredményt. Gratulálunk a lányoknak a győzelemhez! Végeredmény 15:13.

„Örülök a győzelemnek, és gratulálok a lányoknak. Nagyobb hátrányból jöttünk vissza, ami mindenképp a küzdeni akarásunkat mutatja, ebből jelesre vizsgáztunk. Az eladott labdáinkon és a technikai hibáinkon kellene javítani és akkor elindulnánk a jó irány felé.”

Szabó-Kovacsicz Mónika, vezetőedző értékelése


A Komárom VSE leány serdülő csapat hazai pályán fogadja a VKL SE Győr II csapatát szeptember 13.-án, vasárnap 13.00h-kor!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: