A Komárom Városi Sportegyesület jóvoltából immáron 8. alkalommal került megrendezésre a KVSE Kézitábor, ami ebben az évben KÉZITÁBOR 2020 néven indult. A táborban csaknem 70 gyerek vett részt!

A „KÉZITÁBOR 2020” elnevezésű Komáromi kézilabda táborban 69 gyerek vett részt, akik 5 napon keresztül napi 2 edzést abszolváltak az edzői stáb segítségével. A tábor 3 helyszínen zajlott Komárom városán belül és 2020. július 27.-től egészen július 31.-ig tartott. A három helyszín nem más, mint a Komárom Városi Sportcsarnok, a Feszty Árpád Általános Iskola tornaterme és a Jókai Mór Gimnázium tornaterme volt.

A szokásokhoz híven hétfőn a beiratkozás után a reggeli eligazítás után 3 részre osztva délelőtt 9.30h-kor elkezdődött az első edzés, ami után a gyerekek közösen a Czibor Zoltán Városi Sporttelepre indultak, ahol megebédeltek.

Az ebéd után, – amit a Tó Csárda biztosított a tábor alatt – a Ligetben játszhattak, majd egy közös fagyizás után mindenki visszatért a saját „csarnokába”, ahol folytatta az edzést. A második edzés 14.00h-kor kezdődött és 15.30h-kor véget ért, miután uzsonnát kaptak az edzéstől megfáradtak táborozók, majd a szüleik megérkeztével hazamehettek.A szerdai és a pénteki „zárónap” kivételével minden nap ebben a ritmusban telt. A szerda reggeli edzést hamarabb kezdték meg az edzők, hiszen az ebéd előtt egy közös SZÁMHÁBORÚ csata zajlott le a fiúk és lányok között.A pénteki „zárónap” a meccsek napja volt, ami már szinte hagyománnyá vált a tábor évei során. Péntek délután viszont sztárvendégek lepték meg a gyerekeket.

A délutáni edzés egy közös játékos feladatokkal teletűzdelt kikapcsolódás volt, miután a táborozók érmeket kaptak, ami emlékként szolgált a „KÉZITÁBOR 2020” kézitáborról.

Sztárvendégeink ebben az évben nem voltak mások, mint Elek Gábor (jelenleg Magyarország női kézilabda csapatának szövetségi kapitánya Danyi Gáborral karöltve, a FTC-Rail Cargo Hungária vezetőedzője, Magyar Bajnok (2015), Magyar-kupa győztes (2016-17), 2x KEK győztes (2011, 2012)) és Szucsánszki Zita (132x magyar válogatott játékos, az FTC-Rail Cargo Hungária kézilabdázója, EHF-kupa győztes (2006), 2x Magyar Bajnok (2006, 2015), Magyar-kupa győztes (2016-17), 2x KEK győztes (2011, 2012), 3x Az év magyar kézilabdázója (2011, 2015, 2016)), akikkel gyermekük, Levente is velük tartott. Megérkezésük után a gyerekeknek lehetőség nyílt kérdezni a vendégektől, majd közös fotókat készíteni és aláírást kérni.

A KÉZITÁBOR 2020 szakmai stábja:

– Edzők:                                                                    – Segítők:
Szabó-Kovacsicz Mónika                                          Ekk Csenge
Szőts Fanni                                                                Szlukovényi Nikolett
Bohuniczký Martin                                                     Velencei Rebeka
Pekár Bence                                                               Velencei Renáta
Szakács Tibor                                                            Pirik Dávid
Szakács Péter
Szerencsés Márk

Kövess, lájkolj, oszd meg: