A következő fejezetünkben egy ifjú titán mindennapjait mutatjuk be, és egy még fiatal, de már felnőtt játékost hoztunk, aki átlövőből lett új a #beállók posztján.
Szervusz Bittman, fura is lenne Neked Ádámot mondani. Ebben az évben volt egy kisebb orvosi beavatkozásod, elmondanád, hogy mi történt pontosan, ez mellett az állkapcsoddal is voltak problémák? Mennyit hagytál ki? Hogy emlékszel vissza ezekre az időkre?

Helló, szia. Igen, volt egy kisebb műtétem, ami miatt szerencsére csak 3 hetet kellett kihagynom. Igazából nem volt egy nagy dolog, a doki kicsit szétszabta a fejem, de azóta jól vagyok és minden rendben van.
Az állkapcsommal annyi történt, hogy még egy régebbi mérkőzésen fejbe talált egy nagyon erős lövés elég közelről és ezáltal az állkapcsom egy kicsit elferdült, ami miatt egy idő után a beszéd is fájdalmas volt – amit azért sokat csinálok – viszont pár hónapos terápia és gyógytorna után az is helyre állt. Hogy milyen visszaemlékezni ezekre? Egyáltalán nem jó, sőt nagyon rossz.

Az ifjúsági csapattal elég jó helyen végeztetek. Ez mellett a férfi megyei csapatban is játszottál. Milyen volt ez így, hogy két helyen is megmérettettétek magatokat? Hogyan értékeled a szezon lezárását? Meg vagy elégedve az elért sikerekkel, vagy többet hoztál volna ki belőle?

Két bajnokságban egyáltalán nem volt egyszerű játszani szerintem. Az ifi bajnokság jó volt, hogy lássuk éppen hol tartunk, a megyei bajnokság pedig megmutatta nekünk, hogy miben lehetne még javítani a játékunkon, hiszen általában nálunk idősebb és tapasztaltabb ellenfelek ellen játszottunk. Nagy örömmel tölt el, hogy így is volt egy-két nagyon szoros mérkőzésünk a megyében.
A rendkívüli szezon lezárásának ellenére rendkívül jó szezonre sikeredett a 2019/2020-as szezon és nagyon remélem, hogy ebből jövőre sem fogunk lejjebb adni. Hogy mi mindent hozhattunk volna ki belőle nem tudom, de azon leszünk, hogy megmutassuk jövőre, hogy mire vagyunk még képesek.

Bittman Ádám

N:15
#
15
Name
Bittman Ádám
Position
Beálló
Kedvenc ital
almalé
Kedvenc étel
grillcsirke
Hobbi
olvasás
Magasság
181cm
Súly
86kg
Születésnap
2002.11.25.

  Heló, szia, Gyula. Átlövőnek készültél még az ifi pályafutásod alatt, de kényszerhelyzetben már pár éve a beálló poszton tűntél fel. Hogy sikerült elsajátítani ennek a posztnak a dolgait? Hogy érzed magad a csapatban?

  Így igaz, 2-3 éve kerülhettem oda. Egy sérülésből adódóan nem volt állandó ember beállóban. Ebben az időszakban állandóan cserélgettünk ezen a poszton, 15-20 percenként. Aztán ott ragadtam. Eleinte nagyon idegen volt, persze még mindig rengeteg mindent kell tanulnom. Szerencsére több játékos illetve új edző is került a csapathoz, akik mindig segítenek, ha kérdés merülne fel bennem.

  Annak ellenére, hogy augusztusban még csak ismerkedtünk egymással mostanra nagyon jó kis társaság alakult ki. Élmény így edzésre járni!

   

  Elég gyorsan véget ért sajnos a kézilabda szezon. A negyedik helyen álltatok a legvégére a tabellán, hogy értékeled a szezont a csapat részéről? Többet is ki tudtatok volna hozni ebből a szezonból véleményed szerint?

  Kettős érzelmeim vannak a szezonnal kapcsolatban. Nyáron, a felkészülés során nem gondoltam volna, hogy ilyen őszi szezont fogunk zárni és hogy negyedik helyen végzünk. Mondhatni a vártnál jobban alakult a szezon első fele.

  Kicsit viszont, azért persze csalódott is vagyok, mivel a tavaszi rangadók közül nem minden úgy alakult, ahogyan azt mi elképzeltük. Több is lehetett volna a csapatunkban.

  Lencse Gyula

  N:26
  #
  26
  Name
  Lencse Gyula
  Position
  Beálló
  Kedvenc ital
  sör
  Kedvenc étel
  gyros
  Hobbi
  videójátékok, sport
  Magasság
  195cm
  Súly
  86kg
  Születésnap
  1995.10.30.
   Mivel töltöd a napjaidat a vírusjárvány ideje alatt? Miben változtak meg a mindennapjaid? Lett valami új hobbid, esetleg változtattál valamin, amin eddig nem tudtál?

   Bittman Ádám: A napjaim nagy részét itthon tanulással töltöttem, de az utóbbi pár hétben már találkoztam a barátaimmal. A tanulás mellett időt tudtam szakítani az edzésekre is, elkezdtem kondizni – remélem, ha olvassa az edző, akkor büszke rám – jegyezte meg Ádám nevetve. Emellett azért itthon is megtaláltam a módját a mozgásnak. Újabb hobbim viszont egyáltalán nem lett.

   Lencse Gyula: Szerencsére az én munkámat nem folyásolta be a vírus. Így lényegében semmi nem változott a hétköznapi rutinomban. Kivéve ugye a kézilabda…

   Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

   Bitmann Ádám: Persze, hogy hiányzik. Miután elmaradtak az edzések olyan unalmasak és szürkék lettek a mindennapok, hogy az szinte hihetetlen. Nagyon hiányzik az a sok hülyeség az öltözőben, vagy az a sok marhaság, amit meccsre menet összehordtunk, amiken mindig jókat tudtunk nevetni. Ezek miatt is nagyon várom már, hogy újra elinduljon az egész előről.

   Lencse Gyula: Igen, hiányzik már. Várom, hogy láthassam a többieket és együtt újra nekivágjunk a kihívásoknak.

   Bittman Ádám

   F-KEM Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   Összeg-

   FIÚ U20

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000

   Lencse Gyula

   F-KEM Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   Összeg-
   Kövess, lájkolj, oszd meg: