Ezúttal a #győrialakulattal beszélgettünk el a vírusjárvány ideje alatt töltött kényszerszünetről és arról, hogy milyen módon kerültek egyesületünkhöz.
Peti, haver. Hogy vagy? Azt tudtam meg, hogy ebben a szezonban 14 mérkőzésen léptél pályára, de a szezon közben volt egy kisebb „munkahelyi baleseted”, mi volt pontosan a dolog?

Köszönöm a kérdést, remekül vagyok! Október környékén sajnos vegyszer folyt a munkahelyi cipőmbe, ami kimarta tulajdonképpen az egész lábfejemet, így nélkülöznöm kellett a mozgást.

A szezon elején érkeztél Győrből, mesélnél a váltásról? Hogy érzed magad a klubban? Hogy sikerült a beilleszkedés? Mi a véleményed a csapatról?

[/vc_column]

Heló Ákos. Tudomásunkra jutott, hogy a szezon elején igazoltál Komáromba egy pár társaddal. Hogy történt ez a váltás? Hogy sikerült beilleszkedni, milyenek a benyomásaid a klubról?

Már egy ideje érlelődött bennem a klub váltás gondolta, más csapatban is szerettem volna megmérettetni magam. Ekkor keresett meg Komárom és hát egyből éltem is a lehetőséggel. Az elejétől kezdve jó benyomást keltett bennem a klub, a szurkolók is úgyszintén. Nagyon jó közösség alakult ki, fantasztikus légkörrel a csapatnál.

Negyedik helyen zártatok és Te lettél a hazai gólkirály, hogy értékelnéd ezt a szezont? Mi a véleményed a lezárásáról? Meg vagy elégedve a negyedik hellyel, vagy azért ennél többet hoztál volna ki belőle?

Nagyon örülök, hogy ennyi góllal hozzá tudtam járulni az eredményhez. A szezon első része nagyon jól alakult, nem is számítottunk ilyen jó kezdésre az elején, hiszen egy újonc csapat vagyunk az NBII-ben. Sajnos a szezon második részében nem úgy alakultak az eredmények ahogy elterveztük. Összeségében elégedett vagyok a szezonbeli teljesítményeinkkel, első nekifutásra nem is rossz. Úgy érzem, hogy sokkal több van még bennem és a csapatban is. Azon leszek a részemről, hogy ezt a következő szezonban kihozzam.

Farkas Ákos

N:7
#
7
Name
Farkas Ákos
Position
Balátlövő, Jobbátlövő
Kedvenc ital
Sprite, Irsai Olivér
Kedvenc étel
BBQ, Steak
Hobbi
Barátok, horgászat
Magasság
185cm
Súly
95kg
Születésnap
1997.11.14.

  Szervusz Tomi. Te is Győrből érkeztél hozzánk. Hogy ment a beilleszkedés? Milyen volt az első benyomásod a csapatról?

  Szia! Nem volt gondom a beilleszkedéssel, bár kicsit később csatlakoztam a csapathoz. Már az első edzésektől kezdve látszott mindenkin a küzdeni akarás és a motiváltság. A Mester (Nagy Péter, a felnőtt férfi csapat edzője – a szerk.) is azon volt, hogy mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken kihozza a maximumot a játékosokból.

  [/vc_column][/vc_row]

  Egy parádés ősz után egy gyengébb tavasz jött, majd hirtelen véget ért a bajnokság. Hogy élted meg ezt? Hogy értékelnéd a szezont a csapat részéről? Több volt még szerinted a csapatban, vagy ez így első nekifutásra megfelelő volt?

  Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, annak ellenére, hogy tavasszal nem úgy jött ki a lépés ahogy azt terveztük. Tanulni kell a hibákból és ebből építkezni a következő szezonra.

  Schneider Tamás

  N:39
  #
  39
  Name
  Schneider Tamás
  Position
  Irányító
  Kedvenc ital
  -
  Kedvenc étel
  -
  Hobbi
  -
  Magasság
  -
  Súly
  -
  Születésnap
  1998.12.30.

   Hollós Péter: Otthoni edzéssel, pihenéssel telnek a napok. Több időm van a családomra. Kipróbálhattam több sportot is, mint például a lovaglást. Szóval a mozgás megmaradt. 

   Farkas Ákos: A karantén alatt sajnos nagyon egyhangúvá váltak a napok. Online egyetemi oktatást folytattam és emellett néha kikapcsolódásképpen dolgoztam, de az edzést sem hanyagoltam el. Új hobbikent a láb-tengót említeném meg.

   Schneider Tamás: A vírus ideje alatt hazaköltöztem a családomhoz Mezőszilasra. Főként apukámnak segítettem a tanulás mellett. Sok filmet és sorozatot néztem meg, fejlesztettem magam a főzés és sütés terén. Próbáltam minden edzésprogramot megcsinálni amit a Mester küldött, futni külön elmentem ahová a két kutyánk el is kísért.

   Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

   Hollós Péter: Igen, persze. Hiányoznak a labdás edzések, a csapattársak, az öltözői hülyeségek.

   Farkas Ákos: Már egyre jobban hiányzik a kézilabda. Igen, nagyon várom, hogy újra együtt legyen a csapat és hogy egymásért tudjunk küzdeni a pályán. Addig is: Nincs itt mese, KVSE!

   Schneider Tamás: Persze! Hiányoznak az edzések és a csapattársaim. Várom már, hogy újra vissza álljon minden a régi kerékvágásba. Remélem, hogy idén több győztes focira lesz lehetőségünk.

   Hollós Péter

   NB2 Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000

   Farkas Ákos

   NB2 Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000

   Schneider Tamás

   NB2 Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000
   Kövess, lájkolj, oszd meg: