Itt is van a következő részünk, az #IRÁNYÍTÓK. Kettő, még ifista korú irányító játékost kérdeztünk a mindennapjaikról a vírusjárvány idejéről. Olvassátok el, hogy megtudjatok többet a két hölgyről!
Szia Leila, hogy érzed magad? A szezon kezdetén is nehézségekkel küzdöttél a lábad miatt, a végén pedig egy kéztörésből is kijutott Neked. Hogy élted meg ezt az időszakot? Már teljesen felépültél?

Szia. Köszönöm jól érzem magam. Nehezen viseltem azt az időszakot mert féltem, hogy nem jön teljesen helyre a kezem, de most már szerencsére teljes a felépülésem.

Jó helyen zártatok a csapattal, bár még jó pár forduló hátra volt. Mi a véleményed az idei szezonról? Többet hoztál volna ki belőle, vagy teljesen meg vagy elégedve az eredménnyel? Esetleg vannak fájó vereségek?

Az idei szezon egész jól sikerült a csapat számára. Megvagyok elégedve az eredménnyel bár azért szívesen lejátszottam volna a hátralevő meccseket is. Igen van fájó vereség ilyen például a Tata elleni vereségünk.

Windoch Leila

N:20
#
20
Name
Windoch Leila
Position
Balátlövő, Jobbátlövő
Kedvenc ital
gyümölcslé
Kedvenc étel
rántott szelet
Hobbi
olvasás
Magasság
170cm
Súly
60kg
Születésnap
2001.03.09.

  Jenny, sajnos Téged sem kerültek el a sérülések ezen az éven. Mi történt a térdeddel? Már minden rendben van vele? Hogy élted meg a kihagyás napjait?

  Januárban egy edző meccsen sajnos megint elszakadt a jobb térdemben a keresztszalag. Viszont ez csak jóval később derült ki. Ennek ellenére orvosi bele egyezéssel így folytattam a szezont. Minimális fájdalmaim voltak, de nagyon végig szerettem volna játszani a szezont. Volt 1-2 meccs kihagyásom, de amint tudtam játékra jelentkeztem.  Ha minden jól megy, szeptember körül újra meg is műtik a térdem.

   

   

  Merőben kivetted a sérülésed ellenére a csapatban a részed. Hogy értékeled a csapatot, a szezont, és ennek az egésznek a lezárását?

  Én úgy gondolom egy szuper csapat alakult ki szeptemberre. Sikerült egy CSAPATTÁ csiszolódnunk, ami előre vitt minket végig. Tudtunk egymásért és a csapatért küzdeni és harcolni, ebből adódóan sikeresebbek is voltunk. Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk és bravúrokat is elértünk. Sajnálom, hogy nem tudtuk ezt a szezont rendesen befejezni. Akár a tabella elejére is felfértünk volna a szezon végére, de ez már nem derül ki.

  Sebestyén Dzsenifer

  N:2
  #
  2
  Name
  Sebestyén Dzsenifer
  Position
  Irányító
  Kedvenc ital
  gyümölcslé
  Kedvenc étel
  -
  Hobbi
  -
  Magasság
  162cm
  Súly
  45kg
  Születésnap
  2001.12.12.
   Mivel töltöd a napjaidat a vírusjárvány ideje alatt? Miben változtak meg a mindennapjaid? Lett valami új hobbid, esetleg változtattál valamin, amin eddig nem tudtál?

   Windoch Leila: A járvány miatt napjaim annyiban változtak meg hogy többet vagyok itthon. Új hobbim a könyv olvasás lett. Emellett elkezdtem egyre többet sürgölődni a konyhában, igyekszem a főzéstehetségem is tovább fejleszteni.

   Sebestyén Dzsennifer: Eddig a mindennapjaimat tanulással töltöttem, idén érettségiztem. Ezért leginkább csak erre koncentráltam, de azért a mindennapokban találtam időt a testmozgásra is.

   Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

   Windoch Leila: Igen, természetesen nagyon hiányzik. Már várom, hogy ez az egész újra elkezdődjön és újra együtt edzhessünk a csapattal.

   Sebestyén Dzsennifer: Nagyon hiányzik már a kézilabda, a csapat. Remélem nemsokára össze tudunk ülni kicsit és beszélgetni. Várom a felkészülést, de én csak a pálya széléről tudom erősíteni, támogatni a lányokat, egy ideig. Remélem minél hamarabb én is csatlakozhatok hozzájuk!.

   Windoch Leila

   Sebestyén Dzsenifer

   Kövess, lájkolj, oszd meg: