Előre megmondtuk, hogy nem kevés a testvérpár a Komárom VSE csapatánál. Tessék, bemutatjuk a második testvérpárt. Ezúttal viszont két hölgyet hoztunk, a változatosság kedvéért. A #testvérek2 alcím így már teljesen érthető. Olvassátok el, hogy mit hozott nekünk a LabdaSzünet 4.része és mi történt a lányokkal a karantén folyamán.
Szia, Rebi, a szezon közben sérülést szenvedtél. Mi történt pontosan? Hogy élted meg ezt az időszakot, mennyire hiányzott a kézilabda? Milyen volt utána újra visszatérni?

Szia! A 3-4. mérkőzésen történt a sérülés! Éppen indultam és indítottak, de olyan nagy lendületem volt a gól után, hogy nem tudtam lelassítani, így csak a fallal sikerült tompítanom a lendületem. Ezután éreztem a bal kezemben, hogy valami történt, persze nem gondoltam semmi komolyra. Védekezés közben kezdtem el érezni jobban, de ezután az edzőm (Szakács Tibor – a szerk.) épp cserére hívott. Jegelni kezdtem a kezem, és arra lettem figyelmes, hogy nem tudom hajlítani se kinyújtani a kezem! Az utolsó 5 percben viszont még visszaálltam a pályára – mindent a csapatért alapon – az utolsó fél percben pedig egy indítást követően a kezemre csapva faultoltak le. Végül kiderült, hogy könyöktörést szenvedtem.

Eleinte fel sem fogtam, hogy lesérültem, nagyon nehéz időszak volt ez a számomra. Az első sérülésem, és hetek után egyre jobban kezdett hiányozni a kézilabda. Részt vettem az edzéseken és a mérkőzéseken is, mint néző/szurkoló, ezzel is megpróbálva feledni a kézilabda rettenetes hiányát. A gipsz eltávolítása után megkönnyebbülést éreztem, de tudtam, hogy a neheze most kezdődik, ennek ellenére igyekeztem pozitívan állni az egészhez. A rehabilitáció kezdeti nehézségei után, egyre jobb lett a kezem, később visszatérhettem a csapathoz, ahol eleinte még nem végezhettem teljes értékű munkát. A meccsek ideje alatt volt bennem némi félelem, idő kell még ahhoz, hogy az egészet újra megszokjam, de az érzés újra a pályán lenni leírhatatlan. Sajnos a bajnokság lezárása miatt a visszatérésem és a félelem elengedése még várat magára, de azt mondják: Ami nem öl meg, az megerősít!

Hogyan értékeled a szezon lezárását? Meg vagy elégedve az elért sikerekkel, vagy többet hoztál volna ki belőle??

Sajnálom, hogy véget ért a szezont, azonban megértem. Az elért eredményeknek pedig nagyon örülök, viszont úgy érzem többet is ki tudtunk volna hozni ebből az idényből. Talán, ha a bajnokság folytatódik, és lejátszottuk volna a hátralévő mérkőzéseinket, akár még az első helyen is végezhettünk volna, de ez már az érem másik oldala.

Velencei Rebeka

N:54
#
54
Name
Velencei Rebeka
Position
Balátlövő, Jobbátlövő
Kedvenc ital
topjoy
Kedvenc étel
gyros
Hobbi
tollaslabda
Magasság
165cm
Súly
50kg
Születésnap
2002.10.03.

Kedves Reni, a tavalyi idényt már a csapatban töltöttétek a tesóddal. Tatáról igazoltatok Komáromba, mi volt az oka? Milyen a tesóddal egy csapatban játszani? Milyen volt az első napotok, esetleg hetetek, hogy sikerült beilleszkedni?

Általános iskolába jártunk Tatára, így adott volt, hogy ott játszottunk, de amikor elkezdődött a középsulis korszak itt Komáromban, utána az átjárás nem volt olyan könnyen kivitelezhető. Két év kihagyás után jöttünk ide a tesómmal Komáromba és kezdtünk el újra kézizni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a jó kérdés az lenne milyen nem egy csapatban játszani, hiszen eddig mindig is csapattársak voltunk. Pár lányt ismertünk a csapatból, így valamivel könnyebb volt a beilleszkedés és természetesen nagyon jó volt újra elkezdeni a kézilabdát.

 

Hogyan értékeled a szezon lezárását? Meg vagy elégedve az elért sikerekkel, vagy többet hoztál volna ki belőle?

Megelégedve megvagyok persze. Az elért sikereink nagyon jók voltak, de emellett nagyon bánom azt is, hogy nem tudtuk teljes mértékben befejezni a bajnokságot. Jó lett volna tisztességesen befejezni ezzel a csapattal.

Velencei Renáta

N:53
#
53
Name
Velencei Renáta
Position
Beálló
Kedvenc ital
-
Kedvenc étel
palacsinta
Hobbi
-
Magasság
165cm
Súly
55kg
Születésnap
2002.10.03.
Mivel töltöd a napjaidat a vírusjárvány ideje alatt? Miben változtak meg a mindennapjaid? Lett valami új hobbid, esetleg változtattál valamin, amin eddig nem tudtál?

Velencei Rebeka: Napjaim elején az iskolával kapcsolatos dolgokat teljesítem, délután pedig változó mit csinálok. Igyekszem hetente pár alkalommal mozogni, ez van, amikor sikerül, van, amikor nem. Új hobbinak a biciklizést mondanám, hiszen nagyon régen használtam utoljára.

Velencei Renáta: A délelőttjeimet leginkább a tanulás és a sulival kapcsolatos dolgok teszik ki, a délután pedig változó szokott lenni. Mindig, amihez épp kedvem támad. Igyekszem az estéket edzéssel tölteni, hogy végig formában tudjak maradni.

Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

Velencei Rebeka: Igen, nagyon várom, hogy újra a csapattal edzhessek, és visszatérjek a régi kerékvágásba, amit a sérülésem szakított meg a járvány előtt.

Velencei Renáta: Nagyon hiányzik, lehet azért, mert jóval előbb befejeződött, mint azt gondoltuk és akartuk. Várom, hogy végre újra együtt edzhessünk a csapattal.

Velencei Rebeka

LEÁNY U19

SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
20/21Komárom VSE0000000
Összeg-0000000

NB1/B Női felnőtt

SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
20/21Komárom VSE0000000
Összeg-0000000

Velencei Renáta

LEÁNY U19

SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
20/21Komárom VSE0000000
Összeg-0000000

NB1/B Női felnőtt

SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
20/21Komárom VSE0000000
Összeg-0000000
Kövess, lájkolj, oszd meg: