Itt is van a következő részünk. A cím persze mindent elárul, de hogy miért is a #testvérek1 lett? Egyértelmű. Egy testvérpárnál nem állunk meg Komáromban. Bárki tud a cikkek végén több testvérpárról egy egyesületben bátran jelentkezzen! Szóval a Kisék brothers, akár egy zenei együttes neve is lehetne ez, viszont két tehetséges kézilabdázóról van szó, akik gyerekkorukban Veszprémből indultak és most a Komárom VSE csapatát erősítik. Olvassátok el, mivel töltik szabadidejüket és hogyan érzik magukat a klubunknál.
Kedves Máté! A szezon kezdetén csatlakoztál a Komárom VSE csapatához, milyen volt a benyomásod a csapatról így elsőre? Hogy érzed itt magad?

Az első benyomásom az volt, hogy mindenki nagyon motiváltan várta az új szezont. Több új játékos érkezett a csapathoz, az első pár héten azon volt a hangsúly, hogy megismerjük egymást. Nagyon jól érzem magam a csapatnál, az edzéseken remek a hangulat.

Ismét együtt játszol a testvéreddel. Te hogyan éled meg? Milyen vele együtt játszani?

Nagy szerepe volt Bencének abban, hogy most itt játszok. Mivel a pályán Bence mezőny játékos, én meg kapus vagyok, ezért egymás teljesítményét nem tudjuk segíteni, de nagyon sokat segít, hogy mindent megtudunk beszélni az edzések, illetve meccsek után.

Kisék Máté

N:16
#
16
Name
Kisék Máté
Position
Kapus
Kedvenc ital
-
Kedvenc étel
-
Hobbi
-
Magasság
-
Súly
-
Születésnap
1993.07.04.
  Hogyan értékeled a szezon lezárását? Meg vagy elégedve az elért sikerekkel, vagy többet hoztál volna ki belőle?

  Ha valaki a szezon elején azt mondja, hogy a 4. helyen fogunk végezni, akkor azonnal aláírtam volna.  A mostani helyzetben viszont, félig üres az a bizonyos pohár. Egy nagyon jó őszt egy gyenge tavasz követett. Sajnos ennek több oka is volt, én azt remélem, hogy ebből tudunk majd tanulni, és jövőre nem fogjuk elkövetni ugyanezeket a hibákat, döntéseket.

   

  Kedves Bence! Te már a tavalyi szezon végén csatlakoztál a csapathoz, még a megyei bajnokságban, mégis „friss játékosnak” számítasz. Mondd, hogy sikerült beilleszkedned? Milyenek voltak az első benyomásaid a játékosokról, a klubról?

  Ahogy a kérdésben is említed, már tavaly csatlakoztam a csapathoz, így az első benyomásaimat tavalyról tudnám feleleveníteni. A játékostársak és maga a klub is pozitív hatással volt rám, megteremtette azt a szerethető légkört, amiért még gyerekként elkezdtem ezt a sportot. Azt gondolom, hogy a csapategység az új játékosok érkezésével sem változott, nagyon erős egység alakult ki csapaton belül.

   

  Ebben az évben a testvéred is Komáromba igazolt. Milyen együtt játszani – ha jól tudom újra – a testvéreddel?

  Így van, személyében egy régi/új játékostársat kaptam. Szinte egész életünkben csapattársak voltunk, így nagyon jó érzéssel töltött el, mikor elmondta, hogy Ő is csatlakozik a csapathoz. Mindig is jó volt Vele egy csapatban szerepelni, ez az idő múlásával semmit sem változott. Bizakodva, és nagy tervekkel indultunk neki ennek az évnek.

  Kisék Bence

  N:8
  #
  8
  Name
  Kisék Bence
  Position
  Irányító
  Kedvenc ital
  -
  Kedvenc étel
  -
  Hobbi
  -
  Magasság
  -
  Súly
  -
  Születésnap
  1993.07.04.
   Tudomásunk szerint a szezon közben egy comb, később egy ujjsérülést szenvedtél, miközben meghatározó személye voltál a csapatnak? Hogy élted meg ezt az időszakot? Hogy halad a felépülésed?
   Véleményem szerint egy sportoló számára az egyik legrosszabb hír az, ha megsérül. Sajnáltam, hogy egy kiváló ősz végén kényszerültem az oldalvonal mellé. Igyekeztem minél többet ott lenni az edzéseken és a meccseken, hogy segíthessem a csapatot. Ősszel az eredményeken nem látszott meg a hiányom, és ezt örömmel láttam, tapasztaltam.

   A sérülésből arra következtettem, hogy még többet kell edzenem, és jobban oda kell figyelnem magamra. Ennek érdekében Háklár Zsuzsa segítségével diétába kezdtem, és mellette plusz edzéseket végeztem, hogy a tavaszi szezonra még jobb formában térhessek vissza. Éppen ezért volt nehéz elfogadni, hogy az első meccs előtti egyik utolsó edzésen sajnálatos ujj sérülést szedtem össze. Pár hétre rá tudtam meg egy vizsgálat után, hogy az egész tavaszi szezonomnak lőttek.
   A felépülésem, lassan, de biztosan halad. Minden nap gyógytornázok annak érdekében, hogy az ujjam olyan lehessen, mint a sérülés előtt volt.

   Mivel töltöd a napjaidat a vírusjárvány ideje alatt? Miben változtak meg a mindennapjaid? Lett valami új hobbid, esetleg változtattál valamin, amin eddig nem tudtál?

   Kisék Máté: Igyekszem formában tartani magam. Saját testsúlyos edzéseket tudok csinálni, illetve futni járok. Új hobbim nem lett, talán egy kicsit többet dartsozok, mint általában. Szerencsére dolgozni tudok menni, mondjuk néha, itthonról csinálom.

   Kisék Bence: Szerencsére olyan munkahelyen, és olyan munkakörben dolgozok, hogy egy pillanatra sem volt leállás. Így a vírus a mindennapjaim ezen részére annyiból van hatással, hogy egy protokollt be kell tartani a munkahelyemen. Ennek eredménye, hogy semmivel sincs több szabadidőm, sőt, egy viszonylag sűrű időszakon vagyok túl, és még áll előttem.
   A szabadidőmben a családommal vagyok, és természetesen, ahogy időm engedi edzek, a mindennapos gyógytorna mellett.

   Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

   Kisék Máté: Hiányzik a kézilabda és a csapat is. Alig várom, hogy újra tudjunk edzésekre járni, és elkezdjük a felkészülési szezont.

   Kisék Bence: Nekem már sajnos a vírus helyzet előtt véget ért a szezon, így hosszabb ideje nem foghattam kézilabdát. Azt kell, hogy mondjam, hogy hiányzik. Hatalmas bizonyítási vággyal várom, hogy elinduljon az új szezon, és újra edzésbe állhassunk. Remélem, hogy egy sikeres szezon előtt állunk. Abban biztos vagyok, hogy a csapat, a mester és a klub is azon lesz, hogy minél sikeresebbek legyünk.

   Kisék Máté

   NB2 Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000

   Kisék Bence

   NB2 Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000
   Kövess, lájkolj, oszd meg: