Egy új cikksorozattal érkeztünk, ami a LabdaSzünet nevet kapta, mivel az elmúlt időszak történései nagyban megváltoztatták kézilabdásaink életét. Ennek ellenére tudjuk, hogy nem állt meg az élet, így úgy döntöttünk megkérdezzük Őket a múltról és a jelenről egyaránt. Szeretnénk egy kis belátást nyújtani a számotokra, hogy ki mivel töltötte a karantén időszakot. Első részünkben, két #FELTÖREKVŐ fiatalt hoztunk Nektek, akik beszélnek egy kicsit az elmúlt idők történéseiről. Íme tehát.
Szia Feka, hogy vagy? Megjártad pár évvel ezelőtt Balatonfüredet, elmesélnéd, hogy történt az odaigazolásod? Hogy élted meg azt az időszakot? Milyen volt ott? Mi volt az oka, hogy fél év után visszajöttél Komáromba? Hogy érzed itt magad?

Szia, remekül, köszönöm a kérdést. Egy U14-es forduló után kerestek meg, aminek nagyon örültem mert egy új lehetőséget láttam benne. Ezután elmentem egy próbaedzésre, amely után 2-3 nappal telefonáltak, hogy megfelelt-e a játékom, vagy sem. Nagyon vártam és nagyon jól is éreztem magam, rengeteget fejlődtem szerintem, megtapasztalhattam milyen is egy ilyen típusú klubnál játszani. Nagyon szerettem ott lenni, azonban amire a legkevésbé számítottam, hogy 4-5 hónap után nagyon erős honvágyat kezdtem el érezni. Mindemellett szinte minden szabadidőmet elvette, amit hosszútávon nem viseltem jól, ezért a téli szünet után, január elején visszajöttem Komáromba. A téli alapozást már itt kezdtem, fura volt visszajönni, de mellette nagyon jó is. Azóta is remekül érzem magam, nem bántam meg azt sem, hogy ott voltam-sem azt, hogy visszajöttem. Örülök neki, hogy ugyanolyan jó a közösség, mint régen.

Hogyan értékeled a szezon lezárását? Meg vagy elégedve az elért sikerekkel, vagy többet hoztál volna ki belőle? A járvány előtt épp lehetőséget kaptál a felnőtt férfi NB II-es csapatban, milyen érzés volt az úgymond „legnagyobbakkal” játszani?

Sajnálom a szezon lezárását, de teljesen meg is értem. Én meg vagyok elégedve magunkkal, viszont szívem szerint kicsit azért többet hoztam volna ki a szezonból. Hogyha sikerült volna az összes mérkőzést lejátszanunk, akár egy jobb helyezés is kijöhetett volna ebből, de ezt sosem tudjuk meg. Ettől függetlenül nagyon szuper a harmadik hely is.
Nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy az a célunk, hogy előbb-utóbb a felnőtt keretben stabil tagok legyünk. Erre szerencsére még van 3 évem, hogy ezt kiharcoljam, de addig még hosszú az út. A meccs előtti edzés végén tudtam meg, hogy kerettag vagyok, aminek nagyon örültem. Igyekeztem higgadtan kezelni a dolgot, nem számítottam a legelső NB2-es meccsemen sok játékidőre, azonban az utolsó pár percben megadatott ez a lehetőség, ami nagyon meglepett. Teljesen más volt a hangulat, mint amit eddig megszoktam, de élveztem nagyon. Az utolsó másodpercekben helyzetbe kerültem, amit sajnos kapufára ment. Ezt nagyon sajnáltam, de remélem lesz még esélyem bizonyítani.

Fekete Dávid

N:17
#
17
Name
Fekete Dávid
Position
Irányító, Balszélső
Kedvenc ital
Narancslé
Kedvenc étel
Pizza
Hobbi
Kerékpározás
Magasság
182cm
Súly
70kg
Születésnap
2002.09.16.

  Csaó Barni. Ilyen fiatalon egyszerre három csapatban játszani, nem semmi teljesítmény. Hogy viselted ezt a nagy hajtást? Milyen volt ebben a három csapatban játszani?

  Azt hiszem, hogy kortól függetlenül nagyon megterhelő lenne 3 korosztályban is egyszerre szerepelni. Annak ellenére, hogy idő előtt befejeződött a szezon 39 meccset játszottam le, ami miatt többször érezhető is volt a koncentrációm és az erőm hiánya. Azt hiszem mind a 3 korosztályban tanultam új dolgokat és új tapasztalatokkal gazdagodtam.

   

  A serdülőben a legmeghatározóbb játékos voltál, egyben a csapatkapitány, az ifi sikereiben is kivetted a részed, ez mellett még a férfi megyét is játszottad. Hogy értékeled a szezonod? Milyen érzésekkel zárod le ezt a rendkívüli módon véget ért bajnokságot?

  Fárasztó szezon volt, aminek nagyon sajnálatos vége lett. Rendkívül csalódott voltam mikor bejelentették, hogy lezárják a szezont. Főként az ifi korosztály miatt, hiszen jó eséllyel harcoltunk a következő osztályba való feljutásért, ez azonban meghiúsult. Jövőre kettőzött erővel és akarattal fogunk küzdeni ezért a célért. A másik dolog, ami miatt a lehető legrosszabbkor jött a lezárás, az volt, hogy pont azon a héten hétvégén végre elkísérhettem volna az harmad osztályú felnőtt csapatunkat játékosként a meccsre.

  Kempl Barnabás

  N:22
  #
  22
  Name
  Kempl Barnabás
  Position
  Balátlövő, Jobbátlövő
  Kedvenc ital
  -
  Kedvenc étel
  -
  Hobbi
  -
  Magasság
  -
  Súly
  -
  Születésnap
  2003.03.02.
   Mivel töltöd a napjaidat a vírusjárvány ideje alatt? Miben változtak meg a mindennapjaid? Lett valami új hobbid, esetleg változtattál valamin, amin eddig nem tudtál?

   Fekete Dávid: A napjaim mindig az iskolai feladatok elvégzésével kezdek, amivel változó, hogy mikor végzek. Délután mindig valami mást csinálok, elfoglalom magam és heti 2-3 alkalommal azért igyekszem edzeni is. Új hobbit nem igazán találtam, igyekszem sokat biciklizni és a szabad levegőn tartózkodni.

   Kemp Barnabás: Jóval többet tartózkodom a négy fal között, sajnos visszaesett a sport tevékenységem. Jelenleg az edzésekbe való visszatérésen dolgozom. Mostanában jóval többet olvasok, erre iskola és a sok sport mellett nem nagyon volt időm korábban.

   Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

   Fekete Dávid: Nagyon hiányzik a kézilabda és minden egyes velejárója, legyen az jó vagy épp úgymond rossz dolog. A felkészülési időszakot már izgatottan várom, hiányzik a csapat, a hangulat és a közös mozgás.

   Kempl Barnabás: Igen, nagyon hiányzik. Alig várom, hogy végre újra a pályán lehessünk, labdázhassunk, küzdhessünk a közös célokért, illetve egymásért.

   Fekete Dávid

   F-KEM Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   Összeg-

   FIÚ U20

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000

   NB2 Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000

   Kempl Barnabás

   F-KEM Férfi felnőtt

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   Összeg-

   FIÚ U20

   SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
   20/21Komárom VSE0000000
   Összeg-0000000
   Kövess, lájkolj, oszd meg: