A legutóbbi szezon értékelését a fiú serdülő csapatunkkal kezdjük.A csapat mérlege: 13 mérkőzés, 4-0-9, 336:427-es gólarány, 2 pont (6 pont le lett vonva)

Gólszerzők: Kempl 142, Horváth 91, Simonics 23, Tasnádi 21, Kustánczi 19, Kozenkow 15, Gaál 8, Jónia 7, Mlinkovics 6, Bedecs 4

Pályára léptek a 2019/20-as idényben: Bedecs Márk, Egervári Martin, Gaál Gergő, Horváth Csongor, Jónai Ádám, Kempl Barnabás, Kozenkow Dávid, Kustánczi Dávid, Mlinkovics Ákos, Simonics Ádám, Tasnádi Botond

Edző: Szerencsés Márk


A vezetőedző értékelése – Szerencsés Márk: „Nem is tudom hol kezdjem. A tavalyi keret tagjaiból sokan kiöregedtek és a tavaly ‘fiatalnak’ számított játékosok lettek a hajtórugója a gépezetnek. Két játékos az ifi csapatban is sokszor meghatározó szerepet töltött be, ez mellett a megyei férfi csapatban is helyet kaptak, így elég sok mérkőzés volt már januárban a lábukban. Egy játékosunk eligazolt Győrbe – Lőrincz Boldizsár személyében – páran abbahagyták vagy az év elején vagy évközben (Nagy Gergő, Tasnádi Botond). Fájó volt a veszteségük, de a 12-13 fő helyett 10-en is nekiálltunk a szezonnak. Bizakodó voltam az elején, de nem alakultak mindig úgy a dolgaink, ahogy azt szerettük volna. A szezon közepére az épp formába lendülő Egervári Martin kapusunk lesérült, és mindössze március végére mondták a felépülését, időközben Kozenkow Dávid és Horváth Csongor is bokasérülésekkel küzködött. Ez az év mondhatni a próbálkozás éve is lehetett, hiszen majdnem mindenki szinte majdnem minden poszton megfordult. Bedecs Márk és Jónai Ádám egymást váltották a kapuban kisebb-nagyobb sikerekkel.
A felkészülési időszakkal teljes mértékben meg voltam elégedve, jól dolgoztak a fiúk. Ezt a hozzáállást a szezonra is elmentették, mert azt kell mondanom, hogy az edzésmunka megfelelő volt. Sajnos az év végére, ahogy mindannyian fáradtabbak voltunk ez az edzésmorál is lejjebb esett. Januárban viszont újult erővel vágtunk bele az edzésekbe. Voltak nagyon jó meccseink, voltak nagyon rosszak is, de ebből tanultunk. Összességében többször éreztem magam büszkének és jól a pálya mellett, mint csalódottnak, de ebből is kijutott párszor. Néha elfelejtettünk kézilabdázni, néha pedig megmutattuk, hogy hogyan is kell játszani ezt a játékot. Rengeteg mérkőzésre nem tudtunk teljes létszámmal elutazni, így több pontot is levontak a csapattól, amit nagyon sajnálok, mert így a tabellán való elhelyezkedésünk nem tükrözi a teljesítményünket. Szerettünk volna a tabella közepén elhelyezkedni, sajnos a vírus ezt nem engedte meg a számunkra. Két embert viszont kiemelnék, bár ez nem azt jelenti, hogy a többiek nem járultak hozzá a sikerekhez és a kudarcokhoz, de Kempl Barni akarata és küzdése sokszor húzott ki a csávából, bár hisztiből is volt elég. Aki viszont számomra a legpozitívabb volt az Kustánczi Dávid, aki hétről hétre egyre jobban felvette a kézilabda ritmusát és megmutatta, hogy tud meghatározó személyisége lenni a csapatnak.
Bízom benne, hogy amikor a helyzet engedi szépen lezárhatjuk majd közösen (akár az ifistákkal együtt, hiszen együtt edzettünk a szezon alatt) ezt a rendkívüli szezont. Bízom benne, hogy amikor újra visszatérünk mindenki mindent belead a következő szezonba és még jobbak, még ügyesebbek leszünk. Ezúton szeretném megköszönni nekik ezt az évet és remélem tovább haladhatunk együtt azon az úton, amin közösen elindultunk. Kívánok nekik kellemes pihenést, de ne hagyják abba a mozgást! Hajrá KVSE!”

A csapatkapitány értékelése – Kempl Barnabás: „Nehéz évnek indult, amiből egy akadályokkal teli, zűrös véget ért szezon lett. Már a nyári alapozás alatt tudtuk, hogy kevesen nézünk elébe 2019-2020-nak, ez sajnos csak rosszabb lett, mivel több sérülés történt, illetve voltak akik abbahagyták a kézilabdát. Ezeken felül az is nehézséget okozott, hogy többen a csapatból nem csak ebben a korosztályban játszottunk. A szezon elején úgy gondolom ígéretes rajtott vettünk, ez sajnos nem tartott túl sokáig és hamar jött a hullámvölgy. Ez nem volt egyedi a szezon során, többször küzdöttünk hozzáállás vagy más elfoglaltságok miatti problémákból kifolyólag. A csapat teljesítményén az is nyomott hagyott, hogy sajnos kevés lehetőségünk van edzeni, hiszen több sportág számos csapata osztozik egy pályán. A kicsit több mint fél évben azonban sok jó dolog is történt velünk. Számos sikert arattunk, valamint úgy gondolom voltak olyan meccseink amik többet értek, mintha győztünk volna. Fiatalok vagyunk nekünk elsődleges cél a fejlődés és a tapasztalat szerzés. Akik most fognak csatlakozni vagy ez volt az első évük az ifi korosztályban, azok kiválóan tudják majd kamatoztatni a most tanultakat, illetve a meccsrutin is jól fog jönni. Nagyon remélem hogy a következő már teljes szezon lesz, amiben immár az ifiben küzdhetünk akár a magasabb osztályba jutásért is.”

Végső táblázat:

N.CsapatM.GY.D.V.LG.KG.GK.P
11090137124013118
2108023222408216
3107033192823714
410316295320-257
510207240232-835
6100010185327-1420
Kövess, lájkolj, oszd meg: