Távolabb került a dobogó a felnőtt férfi csapatnak

NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 03. 01. – 17.00h

Komárom VSE – Várpalotai BSK 20:24 (8:10)

Játékvezetők: Garai Balázs Róbert – Varasdi Levente Zoltán
Nézőszám: 60 fő

Komárom VSE: Kisék, Eichkern – Szakács P. 1, Farkas 3, Jaczkó 1, Szalay 1, Szerencsés 4 (1), Lencse 1, Halász 2 (1), Schneider 3, Szakács T. 1, Hollós 2, Németh, Kun, Pekár 1, Fekete

Várpalotai BSK: Lakatos, Sári – Pongrácz 2, Végh 1, Mecseki 1 (1), Devecseri 5, Daruság 2, Foki, Dobos, Somogyi, Szikra, Hegyi, Gáspár 5, Galambos 3 (2), Fenyvesi 5, Varga

Kiállítások: 8 perc ill. 12 perc
Hétméteresek: 5/2 ill 3/3
Kizárás: 32’ Jaczkó (Komárom VSE) ill. 41’ Gáspár (Várpalotai BSK)

Az idegenben szerzett egy pont után hazai pályán is pontot, pontokat szeretett volna szeretni a Komáromi csapat.
Jól is kezdte a mérkőzést a hazai gárda, ám a nagy lendület rögtön az elején ki is aludt. A mérkőzésen végig fej-fej mellett haladt a két együttes, ám a félidőre a vendég gárda mehetett előnnyel. Félidő 8:10.
A második félidő elején a vendégcsapat nagyobb előnyre tett szert és már volt, hogy öttel is vezetett a mérkőzésen. A hazai csapat a félidő felében egy kézilabdához hasonlító rohamot hozva visszajött a mérkőzésbe és egy gólra csökkentette az eredményt. A lelkesedés sajnos ismét alább hagyott, a támadásban rossz döntések és eladott labdák megbocsszulták magukat, amit a vendég gárda kihasznált, a végén a hazai csapat próbált kozmetikázni az eredményen, de a végén 4 gólos vereség született. Végeredmény 20:24.

„Jól kezdtünk, de sajnos ez nem tartott ki sokáig. Támadásban rendre rossz döntést hoztunk és nem sikerült megvalósítani, amit az edző kért. Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, hisz ezzel egy lépéssel közelebb léphettünk volna a dobogóhoz. A mérkőzés pozitívuma, hogy pályára léphetett Fekete Dávid az egyesület saját nevelésű játékosa. Most megyünk tovább, nincs mit tenni, össze kell szednünk magunkat és egy csapatként játszani! – értékelt a mérkőzés után Szerencsés Márk a csapat irányítója.

Fekete Dávid szavai így hangzottak a debütálása után – „Hát nagyon meglepődtem, amikor az edző szólt, hogy pályára kell lépnem. Ami leginkább meglepett, hogy pont irányítóba, de örültem neki, hogy az első meccsemen máris kaptam egy kis bizalmat! A pályán izgultam, de megijedve nem voltam, az csak hátráltatott volna. Élveztem azt a pár percet a pályán, az utolsó pár másodpercben a ziccerem kapufára ment, ezt nagyon bánom, de majd legközelebb összejön! Remélem későbbiekben is megkapom a bizalmat.”

1. KK Ajka                                  15/12/3/0 – 27 pont
2. Bajnok DSE Nemesvámos   15/113/1/1 – 27 pont
3. Várpalotai BSK                   15/10/2/3 – 22 pont
4. KOMÁROM VSE                 15/9/2/4 – 20 pont


Kisbérre látogat a következő fordulóban a felnőtt férfi csapat. Március 14.-én szombaton 18.00h-kor a kisbéri Zsivótszky Gyula Sportcsarnokban kerül megrendezésre a mérkőzés. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: