Kiélezett mérkőzésen döntetlen!

Leány serdülő III.osztály – B. csoport – Budapest, MOM Sport
2020. 03. 04. – 15.20h

Mikolik Sport School KFT. – Komárom VSE 33:33 (18:20)

Játékvezetők: Illing Zsolt – Kamrás István
Nézőszám: 20 fő

Kiállítások: 6 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 9/7 ill 2/2

Mikolik Sport School: Bóné – Mikolik 10 (5), Révész 3, Antal 4, Farkas 5 (2), Markovits 2, Vámos, Hajnal, Halmai 3, Patakfalvi, Szalontai 6, Liptai

Komárom VSE: Lázár, Blaiseus – Várdai 6, Villám 10,  Hajas 12 (2), Bertalanits, Zámbó 1, Kurucz, Nagy V. 4, Rezneki, Bokréta

Budapestre látogatott a lány serdülő csapat, hogy megmérkőzzön a Mikolik Sport School csapata ellen. Hazai pályán vereséget szenvedtek így szerettek volna visszavágni.
A mérkőzés kezdetétől fogva fej-fej mellett haladt a két csapat, de szinte végig a vendég gárda érezhette a vezetés illatát. A félidőre is két gólos vezetéssel mentek. Félidő 18:20.
A második félidő elején visszajött a mérkőzésbe a hazai csapat, de nagyobb gázra kapcsoltak a komáromi lányok és 0:4-es rohamot produkálva nagyobb előnyre tett szert. Az előnyét viszont a mérkőzés végére lassacskán elvesztette, így a 32. percben átvette a hazai csapat a vezetést, majd az utolsó támadásban sikerült mégis pontot menteni a Komárom VSE hölgyeinek. Végeredmény 33:33.

„Kicsit csalódott vagyok a végeredmény miatt, mert ezt a mérkőzést is megtudtuk volna nyerni. A második félidőben elfogyott a koncentrációnk és sok labdát eladtunk, amit a gyenge védelmünk sem tudott kijavítani és ezeket a hibákat kihasználta az ellenfél.” – a vezetőedző Szabó-Kovacsicz Mónika értékelése a mérkőzés után.


Március 12.-én hazai pályán 16.45 órai kezdettel fogadja a BSC Budakalász csapatát a Komárom VSE lány serdülő csapata, jöjjünk szurkolni a lányoknak. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: