Felemás félidők, óriási vereség

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 03. 04. – 16.45h

Komárom VSE – Várpalotai BSK II. 23:42 (13:13)

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Kurcsik Nóra
Nézőszám: 23 fő

Kiállítások: 2 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 2/2 ill 4/4
Kizárás: 50’ perc Turza (Várpalotai BSK II.)

Komárom VSE: Bedecs, Egervári – Kempl 11 (2), Horváth 4, Kustánczi 5, Mlinkovics, Kozenkow, Jónai,  Simonics 3, Gaál

Várpalotai BSK II.: Kovács – Szedmák 5, Vörös 1 (1), Preszter 1, Varsányi 16, Szőke, Gáspár, Turza 8 (3), Balatoni, Enyedi, Márcsik 2, Kutenics 1, Dröszler 8

A Várpalota csapatát fogadta a fiú serdülő csapat. Idegenben vereséget szenvedett a Komárom csapata, de szeretett volna a visszavágón is megfelelő ellenfele lenni a várpalotai csapatnak.
Az első félidőben nagyon jó játékot láthatunk mindkét csapattól. A hazai csapat végig partiban volt a tőle jobb ellenféltől. Végig fej-fej mellett haladtak a felek, ami a félidei döntetlent eredményezte. Félidő 13:13.
A második félidő első 10 percében viszont 12 labdát adott el a hazai csapat, és teljesen más játékot mutatott, mint az első félidőben. Ez oda vezetett, hogy egy hatalmas vereségbe futottak bele. Végeredmény 23:42.

 „Az első félidőben csodálatosan működött minden. Egy kérdés merült fel bennem, mi történt a másik félidőben?! Meg kell keresnünk erre a választ, mert az első félidőre lehet építeni, a hibáinkat ki kell javítani. Nem lesz könnyebb dolgunk továbbra sem, de küzdeni fogunk és mindent megteszünk, hogy jobbak legyünk!”  – értékelt felemás érzésekkel a mérkőzés után Szerencsés Márk edző.


Március 11.-én 18.30-kor a Lipót csapata vendégeként lép pályára a Komárom VSE serdülő csapata.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: