Az első tavaszi győzelem hazai pályán!

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 02. 09. – 18.00h

Komárom VSE – VS Dunakeszi 31:29 (15:14)

Játékvezetők: Natkai Norbert – Natkai Zsombor
Nézőszám: 70 fő

Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/3 ill 9/6

Komárom VSE: Juhász – Molnár 7 (3), György, Windoch 3, Nemesnyik 8, Ekk 4, Velencei Renáta 4, Velencei Rebeka 3, Nagy, Dikácz, Várdai, Hegedűs, Milotai 2

VS Dunakeszi: Balogh, Balga – Tax, Bedő 2, Fullajtár 6, Sipos 7 (4), Temesvári 2, Kalmár 2, Nagy 5, Zsíros 1 (1), Postás 4

Hazai pályán kezdte a Dunakeszi csapata ellen, a tavaszi menetelést a női ifjúsági csapatunk. A mérkőzés az elejétől fogva szoros fej-fej melletti csatát mutatott, mind két oldalon sok volt a technikai hiba és pontatlanság, leginkább egymás hibájából éltek a csaptok. Hol egyik gárda vezetett 2-3 góllal, hol a másik. Félidő 15:14.
A második félidő változatlan játékot mutatott, az 50. percig kellett várni, hogy a hazai csapat magához vegye a mérkőzés irányítását és egy jó 5 perc játékkal, 6-0-ás szériával eldöntse a mérkőzést. Végére még maradtak izgalmak az előny 2gólosra csökkent, de a győzelem a komáromi lányoké lett. Végeredmény 31:29.

 

A mérkőzés közben Windoch Leila a csapat egyik irányítója könyöktörést szenvedett, ezúton is kívánunk neki mihamarabbi felépülést.

 

Szakács Tibor, vezetőedző – „Úgy gondolom erővel jobban bírtuk, a végére talán mi voltunk fittebbek. Sok gólt kaptunk a védekezésen van még mit javítani a 31 lőtt gól az egész jó. Nagyon hullámzó volt a teljesítmény mérkőzésen belül, valamikor parádésan játszottunk, máskor meg gyermeteg buta hibákat csináltunk. Fejben kell kicsit összeszedni magunkat, hogy több ideig bírjuk a jó periódust tartani. Összeségében elégedett vagyok a győzelemmel, de ennél jobban is tudunk és kell is játszanunk a jövőben.”

 

„Szoros mérkőzéssel kezdtük a tavaszi szezont. A játékunkat sokszor kapkodás és sok hiba jellemezte, ezen a jövőben változtatni szeretnénk és minimálisra csökkenteni. Azonban voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, ahol higgadtan játszottunk és pontosak voltak a befejezéseink. A végén is ez segített hozzá a győzelemhez. Örültünk, hogy végül mi tudtuk behúzni a két pontot.”Nemesnyik Anna szavai, aki a mérkőzésen 8 gólig jutott.

1.DKA – Vác VKSK II.             12/11/0/1 – 22 pont
2. Vasas SC II.                         12/9/2/1 – 20 pont
3. KOMÁROM VSE                 12/9/1/2 – 19 pont


A következő fordulóban a lányok a XVI. kerületi KMSE csapata otthonába látogatnak Kistarcsára. A mérkőzés 17.15h-kor kerül megrendezésre!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: