Vereség a rangadón – két pontot hagyott Tatán a Komárom női ifi csapata

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Tata, Güntner Aréna
2019. 11. 30. – 17.00h

Tatai AC – Komárom VSE 22:20 (12:10)

Játékvezetők: Kutasi Dóra – Suszter Annamária
Nézőszám: 45 fő

Kiállítások: 10 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 7/4 ill 10/4

Tatai AC: Bognár – Csics 8 (1), Rácz, Willi 5 (2), Maller, Simon, Barkocz, Ercsey, Csordás 2, Siklósi 3, Jagodics 2, Tompa

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 4 (2), Molnár 5, György, Tolvaj 2, Windoch 2 (1), Nemesnyik 5 (1), Ekk, Velencei 2, Nagy, Varga,

A mérkőzés gyors gólváltással indult, majd a csapatok beálltak a lassúbb támadójátékra. Az ellenfél gyakran kihasználta a kevésbé feszes komáromi védelmet, és rengeteg könnyű gólt szerezve folyamatosan a biztos előny birtokában játszhattak. A komáromi támadójátékot sok pontatlanság és egyénieskedés jellemezte. Ennek ellenére voltak fellángolások, a szünetre mégis a hazaiak mehettek előnnyel. Félidő 12:10.
A második félidőben a játék képe kicsit változott. A tatai játékosok a ziccereiket nem értékesítették biztos kézzel, ez lehetőséget adott a felzárkózásra. A védelemben szépen lassan mindenki megtalálta a helyét, ám a döntő pillanatokban támadásban hibáztak a lányok. A mérkőzésen kimaradt 6 büntető is megbosszulta magát. A mérkőzés utolsó perceiben dőlt el a két pont sorsa. Itt volt esély a két gólos hátrány ledolgozására, ám a kétes játékvezetői ítéletek és a pontatlan támadójáték megpecsételte a komáromiak sorsát. Végeredmény 22:20.

„A meccs elejétől kezdve az egész csapaton azt lehetett érezni, hogy az öltözőben maradt. Sok pontatlanság jellemezte a játékunkat, nem állt össze se a támadás, se a védekezés igazán. Nem volt ki átlendítse a csapatot a holtponton, így nem játszottuk azt, amit mi igazán tudunk. Nagyon sajnálom ezt a 2 pontot, hisz egy könnyű meccs lehetett volna. Az utolsó meccs kemény lesz, azon leszünk, hogy behúzzuk az utolsó pontokat.”Juhász Anna szavai a mérkőzés után, kinek remek teljesítménye sem volt sajnos elég a győzelemhez.

1.DKA – Vác VKSK II. 10/9/0/1 – 18 pont
2. Kántor Anikó SE       10/8/1/1 – 17 pont
3. Vasas SC II.              10/7/2/1 – 16 pont
4. KOMÁROM VSE     10/7/1/2 – 15 pont


December 8.-án a Tatabányai SC csapatát fogadja az őszi szezon utolsó fordulójában a Komárom VSE női ifi csapata. A mérkőzés a felnőtt férfi mérkőzés után 15.00h-kor kezdődik a Komárom Városi Sportcsarnokban. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: