Sima győzelem az éllovas otthonában, veretlen mérleg a női csapatunknál 9 forduló után!

NB II. női felnőtt – Észak – Szentendre, Móricz Zsigmond Gimnázium
2019. 11. 30. – 11.00h

Szentendrei NKE – Komárom VSE 20:32 (8:16)

Játékvezetők: Kovács Kamilla – Tóth Johanna
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 8 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 6/4 ill 2/1

Szentendrei NKE: Szaka, Pintér – Rácz 1, Zámori 1, Léránt, Bűcs 3, Rovnyai, Benzsay 2, Zóka-Győri, Bergendy, Ulmann, Rózsa 8 (4), Vígh 3, Borbély 2

Komárom VSE: Zoltay, Liszkai – Szőts 4, Karalyos 3, Szabó-Kovacsicz 10, Vajda 13 (1), Szamoránsky 1, Molnár 1, Tolvaj, Tarjányi, Nemesnyik, Velencei

Az első otthonába látogatott a Komárom VSE csapata. Egy igazi presztízs mérkőzésre számíthattak a kilátogatók.
A mérkőzés egy gyors adok-kapokkal kezdődött, de a lendület 2:1-es állás után megakadt. A vendég gárda jó védekezésének köszönhetően könnyű gólokat szerezhetett volna, ám az elején sok rossz döntés és kihagyott helyzetek jellemezték a vendégcsapatot. Ekkor Pásztor Zsófia vezetőedző időt kért, ami a Komárom együttesét billentette ki és könnyű gólszerzési lehetőségeket adtak a Szentendrei csapatnak. A hazaiak viszont ezekkel a lehetőségekkel nem tudtak élni és még több ziccert hibáztak, mint a vendég együttes. A Komárom ekkor egy nagyobb fokozatra kapcsolt, Liszkai Krisztina hetes védése után egy 0:9-es szériát hoztak a komáromi lányok, ami az eredményt 2:10-re módosította. A hazaiak edzője a 16. percben már a második idejét is kikérte, de a játék képén egyik időkéréssel sem tudott változtatni. A hazaiak továbbra is sápadva, bátortalanul játszottak, míg a vendégek lendületes, ötletes támadójátékukkal és kemény, határozott védekezésükkel a félidőre már felőrülték ellenfelüket. Az előny már a szünet előtt is 8 gólos volt. Félidő 8:16.
A második játékrész sem alakulhatott volna jobban a Komáromi együttes számára, hiszen nekik sikerült ismét ellépni. A magabiztos védekezés, labdaszerzések és a könnyű góloknak köszönhetően rövid időn belül 10 feletti gólkülönbségre tettek szert. A támadásban remekül szervező Szőts Fanni, remek passzokat adó Karalyos Orsolya és a gólokat pedig rendre szerző Szabó-Kovacsicz Mónika és Vajda Luca vezényletével magabiztos vendég győzelem született. Így a Komárom VSE csapata eddig veretlen, a hazai gárda pedig az Esztergom elleni döntetlen után elszenvedte első vereségét is. Végeredmény 20:32.

1.Szentendrei NKE                   10/8/1/1 – 17 pont
2. KOMÁROM VSE                 9/8/1/0 – 17 pont
3. Vasas SC U22                      9/7/0/2 – 14 pont


Az őszi szezont hazai pályán fejezi be a női felnőtt csapatunk. A vendég együttes a Tatabányai SC csapata lesz, a mérkőzés pedig 17.00h-kor kerül megrendezésre a Komárom Városi Sportcsarnokban. Jöjjünk buzdítsuk a lányokat, hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: