Impozáns helyen és ellenféllel játszottak hétvégén a KVSE U12-es lányok.

Gyermekbajnokság LU12 (2008-2009) – I csoport – Győr, Audi Aréna

  1. november 30. (szombat) – 10.55h és 13.40h

Győri ETO KC II. – Komárom VSE 20:10 (7:7)

Játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea – Pauer Ádám
Nézőszám: 70 fő

Komárom VSE: Molnár – Murphy, Rádoki, Vajda, Dián, Pulai, Szabó, Farkas, Koroknai, Diós, Turóczi

Első mérkőzést nagyon koncentráltan harciasan kezdtük. Jó védekezés, szép védések, kreatív támadások jellemezték a komáromi csapat játékát. Félidő 7:7.
Sajnos a második félidőre nem tartott ki a lendület, több hiba csúszott bele a befejezéseknél és a védekezésben is, így a végeredmény nagyobb arányú lett, mint amit az első félidő játéka előre vetített. Végeredmény 20:10.


Komárom VSE – Győri ETO KC I 8:28 (3:17)

Játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea – Csiki Dorka
Nézőszám: 60 fő

Komárom VSE: Molnár – Murphy, Rádoki, Vajda, Dián, Pulai, Szabó, Farkas, Koroknai, Diós, Turóczi

A papíron erősebb ETO-s csapat a pályán is megmutatta, hogy nagyobb erőket képvisel, mint előző ellenfelünk. Kár, hogy az első mérkőzés küzdését, odafigyelését és jó játékát csak pillanatokra lehetett látni a KVSE csapatánál. Lehetett látni pár jó megoldást mind védekezésben mind támadásban, de nem tudtok nagyon feltartani jóval lendületesebb ellenfelünket. Végeredmény 8:28.

 

Impozáns helyen és ellenféllel játszottak hétvégén a KVSE U12-es lányok. A helyszín a Győri Audi Aréna az ellenfelek pedig az ETO II és ETO I csapatai voltak.

 

„Az első mérkőzés első félideje szinte tökéletes volt. Nagyon jól játszottak a lányok, erre lehet építeni, a jövőben mindenképp az a cél, hogy ezt a teljesítményt kitoljuk, hogy még több ideig tudjunk így játszani. Kár, hogy a második meccsen csak a töredékét láttam ennek, de nem lehetünk csalódottak, jó ellenfelekkel és kivételes helyszínen játszhattunk.” – értékelt Szakács Tibor vezetőedző a játéknap után.


NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: