Győzelemmel zárult az utolsó hazai mérkőzés.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 12. 04. – 16.15h

Komárom VSE – Bakonyerdő Pápa 31:21 (13:12)

Játékvezetők: Gengeliczky Dávid – Puss Hajnalka
Nézőszám: 31 fő

Kiállítások: 0 perc ill. 0 perc
Hétméteresek: 2/2 ill 0/0

Komárom VSE: Bedecs– Kempl 13, Horváth 11 (2), Kustánczi 1, Gaál, Mlinkovics, Kozenkow, Jónai, Tasnádi 4, Simonics 2

Bakonyerdő Pápa: Telekesi – Rozgonyi 2, Baross 12, Porga 4, Kántor 1, Yagiz, Kiss 1, Rácz 1, Mátyás, Miniska

Az utolsó fordulóban a Pápa csapatát fogadták a komáromi serdülő fiúk.
A mérkőzést a vendégcsapat kezdte jobban, bár a hazai csapat szerzett labdákat a ziccereket a mérkőzés elején még nem tudta érvényesíteni. A vendégek így 2:4-es vezetésre tettek szert. A komáromi srácok lendületes játékot szerettek volna játszani, de a sok rossz döntés miatt ez a játék rengetek eladott labdával és gyorsan ellőtt, ki nem alakított helyzettel járt. A 17. percben sikerült vissza jönni X-re és ez volt az a pont, ahonnan el is tudtak lépni. 8:8-as állásról 10:8-ra fordult az állás az eredményjelzőn. A végén egy utolsó másodperces góllal – Simonics Ádám jóvoltából – egy gólos előnyre tett szert az elég gyengén játszó hazai együttes. Félidő 13:12.
A szünetben megbeszélték a játékosok az edzővel, hogy mire kellene odafigyelni és hogy a védekezés maradjon ilyen határozott. A hazai együttes két gólvágóját Kempl Barnabást és Horváth Csongort a második félidő elejétől kezdve emberfogással kifogták. Ez nem rémített meg senkit, Csongor labda nélküli elmozgásaival gyorsan az ellenfél hatosához ért, mellett Simonics Ádám jó megoldásainak köszönhetően rendre sikerült betalálnunk. Az egyik kifogott játékos második beállós szerepébe öltözött és a második félidő középétől bejátszásból is rendre eredményesek voltak a Komáromi srácok. A remekül játszó Kempl Barnabás és Horváth Csongor vezényletével nagyon jó megoldásokat láttunk, amikből bár nem mindig született gól, így is nagyon szépen kidolgozott akciók voltak. A védekezés parádés volt, ahol fiatal és idősebb is egymást segítve küzdött (Kozenkow Dávid, Kustánczi Dávid és Tasnádi Botond munkája kiváló volt), így nagy segítséget adva a kapuban még mindig mezőnyjátékos Bedecs Márknak, aki mindössze 21 gólt kapott a találkozón. A vége magabiztos 10 gólos győzelem lett! Végeredmény 31:21.

 „Az első félidőben nem pörögtünk fel eléggé. A védekezésünk jól működött, de a támadásban nem tudtuk megoldani, amit megbeszéltünk. A második félidő viszont extra volt. Nem is találtam benne hibát, amit kértem megvalósították a srácok, meg is lett az eredménye. Örülök, hogy végre visszatért beléjük a küzdeni akarás és a kézilabda élvezete, jó volt látni őket a második félidőben, ahogyan kézilabdáztak!” – értékelt nagyon pozitívan Szerencsés Márk vezetőedző az utolsó forduló mérkőzése után.


Mindenkinek jó pihenést kíván a Komárom VSE minden tagja! Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: