Ismét nagyarányú vereség, ezúttal az ellovas ellen.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Ajka, Városi Sportcentrum
2019. 11. 29. – 16.00h

KK Ajka – Komárom VSE 46:15 (23:6)

Játékvezetők: Marosi Zoltán – Pap Ervin Márk
Nézőszám: 30 fő

Kiállítások: 6 perc ill. 2 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 0/0

KK Ajka: Bencze, Gyurkó – Farkas 6, Horváth 14 (1), Kuvik 9, Pál, György 3, Soós 1, Szabó 7, Rozmán 6

Komárom VSE: Bedecs– Kempl 5, Horváth 6, Kustánczi, Gaál, Mlinkovics 1, Kozenkow 1, Jónai 2, Egervári

Ismét nem teljes kerettel, de végre a felépülésből visszatérő Jónai Ádám és Kozenkow Dávid is teljesen bevethető állapotba volt, bár a kapuban még mindig mezőnyjátékossal utazott el a Komárom VSE Ajkára.

A mérkőzés 5:0-val kezdődött, hiszen a vendégcsapat teljesen az öltözőben ragadt már a meccs elején. A gyenge védekezés és az ötlettelen támadójátéknak már az első félidőben teljesen eldőlt, hogy a Komárom csapata nem lesz ellenfele a hazai gárdának. A félidőben már 17 gólos előnynek örülhetett a hazai csapat. Félidő 23:6.
A második félidőben a támadójáték kicsit feljavult, hiszen több gólt sikerült lőnie a vendég gárdának, de így is rengeteg hibával játszva sok könnyű gólt kapott a Komárom csapata. A végeredmény egy nagyon nagy 31 gólos arányú vereség. Végeredmény 46:15.

„Nem a nagyarányú vereség fáj, hiszen megtiszteltek minket azzal, hogy teljesen komolyan vette az ellenfél a mérkőzést. A hozzáállásunk fáj, ami már hosszabb ideje a lehető legrosszabb. Sok meccset játszanak a srácok, ami megértem, hogy megterhelő, de ettől még élvezhetnénk az egészet. Ezen kellene változtatnunk, meg a kifogások helyett megoldásokat kellene találni, akkor teljesen másképp nézne ki az egész.” – mondta Szerencsés Márk vezetőedző.


Utolsó mérkőzése következik hazai pályán a fiú serdülő csapatnak a Bakonyerdő Pápa ellen. A mérkőzés december 4.-én, szerdán 16.15h-kor kerül megrendezésre a Komárom Városi Sportcsarnokban. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: