Csapatmunkával ismét sikerült hazai győzelmet aratni a női ifi csapatunknak.

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 11. 24. – 15.00h

Komárom VSE – Solymári SC 28:24 (14:13)

Játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea – Tóth József
Nézőszám: 41 fő

Kiállítások: 10 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 7/5 ill 8/7
Kizárás: Csernikovics 54’ (Solymári SC)

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 3, Molnár 8 (5), György, Tolvaj 4, Windoch 1, Nemesnyik 2, Ekk 9, Velencei 1, Dikácz, Nagy, Varga,

Solymári SC: Vásárhely – Krizsák 4 (2), Guban 2, Bartha 1, Izsó 4, Csernikovics 5 (5), Tóth 4, Breier, Varga 2, Gáspár 2

Solymárt fogadta hazai pályán a női ifjúsági csapatunk. Nehéz mérkőzésre lehetett számítani előzetesen, de győzelmi sorozat folytatása volt a cél a KVSE részéről.

Döcögősen indult a találkozó az ellenfél kellemetlen, durródó stílusa ellen nehéz volt felvenni a ritmust. Védelme nem volt a helyzet magaslatán, támadásban pedig, az emberfogás ellen kerestük a megoldásokat. Első félidő közepén volt egy kis rövidzárlat, amikor a vendégcsapat 3 góllal is vezetett. Időkérés után rendezték a sorokat a komáromi lányok, 1 gólos előnnyel vonultak szünetre. Félidő 14-13. A második játékészben már jobban összeállt a védekezés, a vendégek csak nagy erőfeszítések árán tudtak gólt szerezni, többször is passzív után voltak eredményesek. Sikerült több lendületet vinni a támadásba, jöttek a fontos lerohanás gólok és 5 perccel a vége előtt sikerült 6 gólos előnyt szerezni. Végére még akadt egy kis pontatlanság, de a győzelem nem forgott kockán. Végeredmény 28-24.

 

Szakács Tibor, vezetőedző szavai – „Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, de abban is biztos voltam, hogy nagyobb erőt képviselünk az ellenfelünknél és még kevésbé jó játékkal is képesek vagyunk győzni. Kicsit görcsösen kezdtünk, pontatlanok voltunk, de szerencsére a küzdőszellemünkre nem lehetett panasz. Ismét bebizonyítottuk, hogy tudunk egymásért küzdeni és csapatként egységesek vagyunk!”

„Szinte az egész mérkőzés alatt az ellenfél játékát játszottuk, ami egy lassú, birkózás volt. A védekezésnek nagyon fegyelmezettnek kellett lennie, mert az ellenfél játéka nem feküdt nekünk, így túl könnyen kaptunk két perceket, amivel nehéz helyzetbe került olykor támadásban. Összességében nem volt rossz mérkőzés, jó csapatmunkát végeztünk, de ha többet beleadtunk volna, akár nagyobb arányú győzelemre is képesek lettünk volna. Gratulálok a csapatnak!” – szóltak Ekk Csenge szavai, csapatunk bal szélsője, aki a mérkőzésen 9 gólig jutott.

1.DKA – Vác VKSK II. 9/8/0/1 – 16 pont
2. Kántor Anikó SE      9/7/1/1 – 15 pont
3. KOMÁROM VSE     9/7/1/1 – 15 pont


Az ifi csapatunk Tatára utazik a következő fordulóban, november 30.-án délután 17.00h-kor kezdődik a Güntner Arénában Tatán. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: