Nagyarányú győzelem hazai pályán, harminc fölött lőtt a komáromi felnőtt férfi csapat.

NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 11. 23. – 17.00h

Komárom VSE – Szentgotthárdi VSE 37:23 (18:8)

Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián – Wenzel Tamás
Nézőszám: 70 fő

Komárom VSE: Kisék M., Eichkern – Szakács P. 2, Kisék B. 2, Farkas 5, Jaczkó, Szalay 2, Szerencsés 5, Lencse, Halász 4 (2), Schneider 3, Kun 2, Szakács T. 6, Pordán 5, Pekár 1, Hollós

Szentgotthárdi VSE: Molnár, Mesics, Surány – Gál 3, Koszár, Szakács 3, Weidl 1, Katona 1, Kalamár 10, Pencz 2, Nagy 3, Hegyi, Bouti

Kiállítások: 4 perc ill. 2 perc
Hétméteresek: 2/2 ill 0/0

A Szentgotthárd csapata látogatott el a Komáromi Városi Sportcsarnokba, hogy összemérje erejét az eddig mindössze egy vereséggel rendelkező Komárom csapata ellen. A vendégcsapat idáig nem szerzett még pontot idegenben és ezt szerették volna megváltoztatni.
Azonban az első perctől kezdve a hazaiak uraltál a mérkőzést. Az első 5 percben már 5:1 állt a táblán a fegyelmezett védelem és a gyors kontra akciók miatt. A jó védekezés jó támadójátékot is szült. A remek akciókat kialakító hazai gárda hamar nagy gólkülönbségre tett szert, ám ekkor Nagy Péter vezetőedző közölte, hogy nem kellene ezt a különbséget úgy leredukálni, mint az eddigi hazai mérkőzéseken és hogy végig maradjon a csapat fegyelmezett és türelmes. A félidőre már 10 gólos lett a hazai csapat előnye a fegyelmezett játék miatt. Félidő 18.8.
A második félidőt sem kezdte rosszul a hazai gárda. Az eredményjelzőn folyamatosan nőtt a különbség. A mérkőzés következő pozitív dolga, hogy minden játékos, aki a pályára került, ha csak 5-8 perc játékot is kapva teljes mértékben hozzájárult a csapat sikeréhez. A mérkőzés hajrájában is képes volt, még a hazai csapat meghatározó, kemény faultokat végrehajtani, a támadásban pedig jó tempójú csapatmunkát láthattunk. A végeredmény nem is volt kérdéses, nagyarányú hazai győzelem. Végeredmény 37:23.

„A mérkőzés első percétől kezdve fegyelmezetten és koncentráltan kézilabdáztunk. A játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket. Korán eldöntöttük a két pont sorosát, csak a különbség volt a kérdés. Pozitívum, hogy mindenki, aki pályára került motivált volt és hozzá tudott tenni a nagyarányú győzelemhez!” – értékelt a mérkőzés után Szakács Tibor, a csapat kapitánya.

Lencse Gyula, csapatunk beállósa hozzátette – „Úgy gondolom már az első perctől kezdve sikerült azt megvalósítanunk, amit az edzőnk kárt tőlünk az öltözőben. Mind védekezésben és támadásban egyaránt. Így már a meccs első felében egy nagyobb előnyhöz jutottunk. Végig urai voltunk a mérkőzésnek. Még kettő nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ha ugyan ilyen határozottak tudunk lenni és csapatkánt fogunk dolgozni akkor nagy gond nem lehet. Gratulálok a csapatnak!”
1.KK Ajka                                   9/8/1/0 – 17 pont
2. Bajnok DSE Nemesvámos   9/8/1/0 – 17 pont
3. Várpalotai BSK                       9/7/1/1 – 15 pont
4. KOMÁROM VSE                9/7/1/1 – 15 pont


Az éllovas otthonába látogat felnőtt férfi csapatunk szombaton (2019. november 30.) Az Ajka együttesével méri össze erejét 18.00h-kor! Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: