Folytatódik a jó sorozat, szintén dobogós helyen a női ifjúsági csapatunk.

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Pézsa Tibor Sportcsarnok, Esztergom
2019. 11. 16. – 11.00h

Esztergomi Vitézek RAFC – Komárom VSE 21:27 (8:11)

Játékvezetők: Csorba Tamás – Czövek Gábor
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 18 perc ill. 16 perc
Hétméteresek: 5/4 ill 11/6
Kizárás: Gubala (Esztergomi Vitézek RAFC) ill. Ekk (Komárom VSE)

Esztergomi Vitézek RAFC: Mátyás – Gubala, Tóth 2, Czuth 1, Tillich, Légény-Tóth, Mátyás A. 5 (1), Mátyás V., Szilágyi 5 (1), Guhn 1, Szőke 5 (2), Albert 2, Jobszt

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 8 (4), Molnár 6 (2), György, Tolvaj 3, Windoch, Nemesnyik 3, Ekk 3, Velencei 4, Dikácz

Esztergomba látogatott a női ifjúsági csapatunk, ahol egy kiélezett mérkőzésre számíthattak.
A cél természetesen a győzelem volt, de ez messze nem volt olyan könnyű, mint gondolhattuk.
Az első játékrész elején több hetest is hibázott a Komárom alakulata, ami miatt nem sikerült ellépni az ellenféltől. Ez megbosszulta önmagát, hiszem a 4 gólos vezetés helyett 1 gólos hátrány volt a táblán 13 perc játék után. A hazaiak fellelkesedve egy 3:0-s szakaszt produkálva elléptek a vendég gárdától. (7:4) Ekkora a vendégek összeszedték magukat, a védelem feljavult és támadásban is eredményesebbek voltak a lányok, ami meghozta a gyümölcsét, hiszen a félidőre 3 gólos előnnyel mehettek. Félidő 8:11.
A második félidő elején a hazai csapat ismét felkapaszkodott. Egészen a 46. percig egy gólos volt a két csapat közötti különbség, ám ekkor sebességet váltottak a komáromi lányok. Egy 0:4-es és egy 0:3-s szakasz után már 7 gólos volt a különbség, amit egészen a mérkőzés lefújásáig majdnem sikerült megtartani. A vége magabiztos 6 gólos győzelem. Végeredmény 21:27.

„A mérkőzés első félideje nem úgy sikerült ahogy elterveztük. Nem igazán voltunk ott fejben. Pontatlanul játszottunk sok helyzetet kihagytunk, és a védekezésünk se igazán állt össze. Ennek ellenére is 3 gólos előnnyel mentünk a félidőre. A második félidőt már jobban kezdtük. Összeállt a védekezésünk és a támadásoknál is mindig volt valaki, aki hozzá tudott tenni a játékunkhoz. Így sikerült 6 góllal megvernünk Esztergomot. Gratulálok a lányoknak!”Sebestyén Dzsennifer szavai a mérkőzés után.

 

1.Kántor Anikó SE          7/6/1/0 – 13 pont
2. DKA – Vác VKSK II.   7/6/0/1 – 12 pont
3. KOMÁROM VSE       7/5/1/1 – 11 pont


A Komárom Városi Sportcsarnok szívélyesen várja szurkolóit a női ifjúsági csapat mérkőzésére, ami november 24.-én kerül megrendezésre 15.00h-kor. A mérkőzésen a hazai csapat ellenfele a Solymári SC csapata lesz. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: