Negatív első félidő, kiváló második játékrész, 6 gólos győzelem a Győr otthonában.

NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
2019. 11. 16. – 13.00h

Agrofeed ETO-SZESE U23 – Komárom VSE 20:26 (14:10)

Játékvezetők: Fábián Balázs – Vandróczki Gábor
Nézőszám: 60 fő

Agrofeed ETO-SZESE U23: De Ridder, Vidéki – Varga, Fekete, Oross, Vékony 2, Czene 8,, Sövegjártó 2, Juhász, Kadocsa, Fábián, Nagy 5 (3), Bohuniczky 1, Herkovits, Lakosy 2 (1), Szűcs

Komárom VSE: Kisék M., Eichkern – Szakács P. 2, Kisék B. 6, Farkas 1, Jaczkó 4, Szalay 1, Szerencsés, Lencse, Halász 1, Schneider 7, Kun, Szakács T. 1, Pordán 2, Pekár, Hollós 1

Kiállítások: 8 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 5/4 ill 0/0

A Komárom VSE felnőtt férfi csapata Győrbe látogatott, hogy az ETO-SZESE U23-as csapatával mérje össze az erejét. A két csapat az augusztus 20.-án Komáromban megrendezett I. Tokodi Tibor Emléktornán már összemérte tudását, ahol 1 gólos győzelemmel zártak a komáromi srácok.
A mérkőzés 15 perces késéssel kezdődött, technikai problémák miatt. Ez kicsit rátehette a kezdésre a bélyegét, főleg a vendég gárdánál. Nehéz mérkőzésre számítottak, ami mindjárt az elején meg is mutatkozott, hiszen a találkozót a Győr kezdte jobban. A vendég alakult védekezése gyenge, rendezetlen volt, amit sajnos támadásban nem tudtak kijavítani. A támadó játék álmos, sokszor tanácstalan lövöldözésbe fulladt, amiből a lendülettel érkező hazai alakulat könnyű gólokat szerzett. Gyorsan 3-4 gólos előnyre tett szert a Győr csapata, amit a félidő feléhez közeledve 6 gólosra is növelt. Az időkérés után némileg feljavult a Komárom VSE támadójátéka, de ez csak a kozmetikázásra volt elég, így 4 gólos hátránnyal mentek a csapatok. Félidő 14:10.
A második játékrészben kapust cserélt a Komárom csapata, míg a hazaiak egész sort cseréltek. A vendég alakulat nagyobb sebességre kapcsolt és 2 perc alatt a rendezett védelem segítségével nullára csökkentette az eredményt. Nem engedte ám ilyen könnyen a hazai gárda a mérkőzést, és egészen a 16-17.perc környékéig fej-fej mellett haladva gól-gólt követett. Ekkor a vendégcsapat áttörést ért el és átvette a vezetést, amit ki se adott a mérkőzésen. A kapuban remekül teljesítő Eichkern Levente segítségével a támadásban könnyű gólokat szerző Kisék Bence és Schneider Tamás vezérletével a végjáték oktatófilmnek felérő mérkőzéssé alakult, így a vége magabiztos 6 gólos győzelem lett. Végeredmény 20:26.

„Idegesen kezdtük a találkozót. Az első félidőben belehibázgattunk és a védelem sem állt össze igazán. A szünet után minden megváltozott. A védelem nagyon jól működött és elől pedig gólra váltottuk a lehetőségeink nagy részét. A csapatmunkának hála sikerült megnyerni a mérkőzés! Gratulálok a csapatnak!” – értékelt a mérkőzés után Eichkern Levente, aki a második félidőben mindössze 5 gólt kapott!

1.KK Ajka                                   8/7/1/0 – 15 pont
2. Bajnok DSE Nemesvámos   8/7/1/0 – 15 pont
3. Várpalotai BSK                      8/6/1/1 – 13 pont
4. KOMÁROM VSE                8/6/1/1 – 13 pont


Hazai pályán lép pályára a felnőtt férfi csapatunk november 23.-án 17.00h-kor. Az ellenfél a Szentgotthárdi VSE csapata lesz! Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: