Pikáns mérkőzésen maradt alul a listavezetőtől a Komárom VSE csapata.

Férfi ifjúsági III. osztály – A csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 11. 09. – 15.00h

Komárom VSE – Szombathelyi Egyetemi SE 21:28 (8:12)

Játékvezetők: Bacs József ifj – Váltó Ádám Tamás
Nézőszám: 69 fő

Komárom VSE: Bíró – Balahó 1, Fekete 9 (1), Horváth, Kempl, Király 4, Lipóth, Szabó 4, Bittman 2, Milotai, Simonics

Szombathelyi Egyetemi SE: Gál – Pálóczi M- 5, Szalai 1, Sándor 3, Szabó 2, Horváth Kr. 2, Salamon 6 (1), Horváth Ko. 6, Abdelrahman, Pálóczi D. 2, Benke, Kneisz, Zámbó 1

Kiállítások: 16 perc ill. 14 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 1/1
Kizárás: Szabó 50’ (Komárom VSE), Pekár ’vezetőedző’ 52’ (Komárom VSE)

Két hét szünet után lépett pályára a komáromi ifjúsági csapat. Az eddig veretlen listavezető szombathelyi csapat látogatott Komáromba. Parázs mérkőzésre számíthatott a szépszámú publikum. A vendégcsapat hamar magához is vette a kezdeményezést, és már a mérkőzés elején 2-3 gólos előnyre tett szert. A hazai csapat nem adta fel és becsülettel küzdött, nem engedte, hogy nagyobb előnyre tegyen szert a vendégcsapat. A védekezés jól működött, de a támadójáték nagyon akadozott, nem találta a komáromi csapat a vendég védekezés gyenge pontjai. A szünetre 4 gólos hátrányba került a hazai csapat. Félidő 8:12.
A szünetben Pekár edző szélesebb támadó mozgásokat és még keményebb védekezést kért, illetve arra kérte csapatát, hogy a játékvezetői ítéletekkel ne foglalkozzanak a játékosai. A második félidő jól indult, hiszen közelebb került a vendégcsapathoz a hazai csapat, de a mérkőzés irányítását már nem tudta átvenni, és a jó kezdés után egy komoly 10 perces hullámvölgybe került a csapat. 8 gólos hátrányban is volt a mérkőzés során a komáromi csapat. Időkérések után újra megtalálta a csapat a saját játékát, és mindent egy lapra feltéve rohamozott. Több kétes játékvezetői ítéletet a csapat sem fizikálisan, sem pszichésen nem bírta el. A mérkőzés hajrájában két piros lap is villant, köztük az egyik a vezetőedzőnek. Végeredmény 21:28.

„A szezon legkeményebb mérkőzésén vagyunk túl. Fizikálisan egy jóval erősebb ellenfél állt velünk szemben. A szép számú publikum egy „kétélű fegyver”, hiszen tud pozitívan harci szellemet serkenteni, és tud bénítólag is hatni. Sajnos a mi vállunkra picit „ráült” ez a teher. Összeségében küzdésből ötös, de sajnos nem érdemeltünk győzelmet. Nincs gond, még többet kell dolgozni, hogy az ilyen mérkőzéseket is meg tudjuk nyerni.” – értékelt a mérkőzés után Pekár Bence vezetőedző.

1.SZoESE                                  7/7/0/0 – 14 pont
2. KOMÁROM VSE                 7/5/0/1 – 10 pont
3. Máriaújfalui SE                   7/5/0/2 – 10 pont

 


November 17.-én Győrújbarátba utazik a férfi ifjúsági csapatunk, ahol 14.00h-kor méri össze erejét a győrújbaráti csapattal. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: