Egy gólos vereség idehaza, egyre közelebb a győzelem a leány serdülő csapatnál

Leány serdülő III.osztály – B. csoport – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 11. 07. – 16.30h

Komárom VSE – HORT SE 15:16 (7:10)

Játékvezetők: Bíró Benita – Kurcsik Nóra
Nézőszám: 32 fő

Kiállítások: 6 perc ill. 0 perc
Hétméteresek: 1/0 ill 7/3

Komárom VSE: Lázár, Blaesius – Kurucz, Jánosi, Várdai 5, Villám 7, Nagy R., Hajas 2, Nagy V. 1, Zámbó, Bertalanits, Vízkelety, Piskovszky, Csáki

HORT SE: Molnár, Trenyik – Herman 2, Mogyorósy 3 (1), Gedeon 2 (1), Trócsányi, Hochrein, Kovács 3, Diósi 5, Őrlős 1 (1)

A HORT SE csapata látogatott Komáromba, akik hasonló erőket képviseltek, mint a komáromi lányok.
A meccs fej-fej mellett haladt. A tizedik percben 4:4 volt az állás, a 21. percben pedig 7:6 volt látható az eredményjelző táblán. Ekkor jött egy rövidzárlat a hazai csapatnál és támadásban nem tudták értékesíteni a helyzeteiket, amit az ellenfél egy 0:4-s szériát hozott, amivel be is állította a félidei eredményt. Félidő 7:10.
A második játékrészre a hazaiak nagyobb sebességre kapcsoltak és igyekeztek ledolgozni a hátrányukat, ami sikerült is. A 33. percben ismét döntetlen volt, 12:12-es állás, ám innen megint a vendég gárdának sikerült ellépnie két góllal. A végéig sajnos nem sikerült lányainknak pontot szerezni, de tisztességes helytállással egy gólos vereséget szenvedtek. Végeredmény 15:16.

 „Sajnos 1 góllal alul maradtunk, de jó volt látni a lányokon a küzdést és az akaratot. Meg kell tudni tanulni, mikor kell lassú játékot játszani és mikor gyorsat. A helyzeteinket jobban kell kihasználnunk, de a védekezésben végre egyre több megállító fault volt. Zsófi és Leila nagyon jól teljesítettek.” – Szabó-Kovacsicz Mónika értékelése az egy gólos vereség után.


November 12.-én 16.30h-kor Esztergomban lép pályára a lány serdülő csapatunk!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: