Könnyű győzelem hazai pályán.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 30. – 16.30h

Komárom VSE – Szombathelyi Egyetemi SE 34:19 (14:7)

Játékvezetők: Kurcsik Nóra – Suszter Annamária
Nézőszám: 32 fő

Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 0/0 ill 4/0

Komárom VSE: Egervári – Kempl 13, Horváth 4, Kustánczi 1, Tasnádi 4, Gaál, Mlinkovics 2, Simonics 6, Kozenkow 4, Bedecs

Lipóti SKFT: Bánfalvi – Németh 8, Kelemen 3, Szalai 6, Gál 2

A Szombathely csapata látogatott el a Komárom VSE csapata otthonába. A vendégek csekély számban érkeztek a mérkőzésre, mindössze 4 mezőnyjátékos és 1 kapus állt a rendelkezésükre. A hazaiak a fair play szellemében 5 mezőnyjátékossal álltak ki az ellenféllel szemben. Látszott is az érdekes felállás a srácokon, hiszen a kezdetekben megilletődő játék jellemezte a csapatot, de utána egy 4:0, majd egy 8:0-s szakaszt produkáltak. Ezután viszont jött egy 5 perc rövidzárlat, ahol az ellenfélnek sikerült 4 gólt lőnie zsinórban, így a félidőben mindössze 7 gólos előny volt a hazaiaknál. Félidő 14:7.
A második félidőben is sikerült több nagyobb gólos kapott gól nélküli szériát hoznia a hazaiaknak, viszont a félidő végén rengeteg technikai hiba, eladott labda és fejvesztett játék jellemezte a fiúkat. Ezen kapott az ellenfél és a már meglévő 18 gólos hátrányukat 14 gólra csökkentették. Ezen már nem tudtak kozmetikázni és 15 gólos vereséget szenvedett a vendég alakulat. Végeredmény 34:19.

Simonics Ádám, a csapat balátlövőjének szavai, aki a mérkőzésen 6 találatig jutott – „Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet, hiszen örülök, hogy sikerült behúzni ezt a meccset, de sajnos nem egy izgalmas találkozón sikerült győznünk. Az ellenfél nem volt meg létszámban ezért mi is kevesebben léptünk pályára. A meccs vége felé rengeteg technikai hibát követtünk el, de ezek mellett voltak nagyon jó megoldásaink is. Dolgozunk tovább, hogy a nehezebb meccseket is megnyerjük!”

„Ezúton szeretném megköszönni a Szombathely csapatának, hogy 5 emberrel is eljöttek lejátszani a mérkőzést. Erre a mérkőzésre nehéz volt felpörögni ezt megértem, de sajnos nagyon sok buta hibát követtünk el mind védekezésben, mind támadásban. Ki kell emelnem Egervári Martin kapusteljesítményét. Ez mellett örülök, hogy Kozenkow Dávid végre felépült, hogy Tasnádi Botond újra segítette a csapatot és örülök, hogy mindenki igyekezett hozzátenni a mérkőzéshez, hogy mindenkinek több játéklehetőséget tudtam adni. Dolgoznunk kell tovább, mert várnak ránk nehezebb mérkőzések, ahonnan szeretnénk pontot, pontokat szerezni!” – értékelt a mérkőzés után Szerencsés Márk vezetőedző.


A következő fordulóban 2019. november 14.-én Esztergomban lép pályára a fiú serdülő csapat. A mérkőzés 16.30h-kor lesz a Pézsa Tibor Sportcsarnokban.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: