Szerzett vagy elbukott egy pont? – döntetlen a felnőtt női mérkőzésen

NB II. női felnőtt – Észak – Sportcsarnok Csömör
2019. 10. 27. – 18.30h

BSC Budakalász – Komárom VSE 34:34 (14:18)

Játékvezetők: Csuka Pál – Kocsis Olivér
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 16 perc ill. 18 perc
Hétméteresek: 9/7 ill 12/6
Kizárás: Szabó-Kovacsicz 51’ (Komárom VSE)

BSC Budakalász: Ofre, Sövényi – Oláh 1, Lesták 4, Vágó 4, Tumpech, Zanati 4, Dobos 15 (5), Hársfalvi 2, Pátrovics 3 (1), Szabados 1

Komárom VSE: Zoltay, Liszkai – Balambér 1, Szőts 8, Karalyos 5, Szabó-Kovacsicz 7 (1), Szamoránsky 4 (2), Molnár 7 (3), Tolvaj 2, Tarjányi, Nemesnyik, Velencei Renáta, Sebestyén

 

A dobogós helyen álló Budakalász otthonába látogatott a Komárom VSE női csapata.
A mérkőzést magabiztos játékkal a vendégcsapat kezdte, akinek már az elején sikerült egy 3-4 gólos előnyre szert tenniük. Az első játékrész végén egy 0:4-es szériát produkálva már 6 gólosra duzzadt az előny, de ez a félidőre 4 gólra redukálódott. Félidő 14:18.
A szünet után a Komáromi lányok kicsit az öltözőben ragadhattak, hiszen a 4-5 gólos előny hirtelen 3 gólra csökkent, de ezután sikerült ismét talpra állni. A rengeteg kihagyott hétméteres megbosszulta önmagát és a lehetséges 3 gólos előnyből hirtelen döntetlen mutatkozott meg az eredményjelzőn. Ekkora a hazai csapat vérszemet kapott és többször is az egygólos előnynél gólt kapott a remek vendég támadójátéknak köszönhetően, így az utolsó percben Tolvaj Gréta góljával döntetlen lett a végeredmény. Végeredmény 34:34.

„Izgalmas meccset játszottunk a Budakalász ellen, azt gondolom, hogy ezekből lehet igazán tanulni. Sok helyzetet és büntetőt hagytunk ki, ez megbosszulta magát, a jövőben pontosabb befejezésekre lesz szükségünk. Ugyanakkor örüljünk, mert idegenből sikerült elhoznunk egy értékes pontot!” – értékelt a mérkőzés után Karalyos Orsolya, csapatunk jobbátlövője.

Szabó-Kovacsicz Mónika, csapatunk jobbszélsőjének szavai a mérkőzésről – „Nehéz mit mondanom erről a meccsről, mert megnyerhettük volna, de sajnos nagyon sok buta hibát követtünk el, amiből tanulnunk kell. A védekezésünkön kell javítanunk és a helyzeteinket jobban ki kell használnunk. Összességében örülök az idegenben szerzett 1 pontnak is.”

 

 

 

 

1.Szentendrei NKE                      6/6/0/0 – 12 pont
2. Esztergomi Vitézek RAFC    6/5/0/1 – 10 pont
3. KOMÁROM VSE                 5/4/1/0 – 9 pont


November 10.-én a DKA – Vác VKSK csapata ellen lép pályára a Komárom Városi Sportcsarnokban a női felnőtt kézilabdacsapatunk. A mérkőzés 17.00h-kor kezdődik! Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: